Η Πρέμιερ Λιγκ καθορίζει το ρόστερ του Ολυμπιακού και το ταμείο του

Μια στροφή πριν το φινάλε στην Αγγλία, όλα κρίθηκαν όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία και ο Ολυμπιακός έχοντας δώσει παίκτες σε δύο εμπλεκόμενες ομάδες, είχε φυσικά ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε της Χαλ με σκορ 4-0 και έμεινε στην κατηγορία, με τις «τίγρεις» να υποβιβάζονται στην Τσάμπιονσιπ. Αυτό σημαίνει πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα επιστρέψει στους ερυθρόλευκους και δεν θα μείνει στην Αγγλία αφού στο συμβόλαιο δανεισμού του υπήρχε ο όρος να τον αγοράσει αυτόματα η Χαλ σε περίπτωση παραμονής έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Αντίθετα η Πάλας κέρδισε την παραμονή της με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς να σκοράρει και πάλι στη νίκη επί της Χαλ. Ο Σέρβος ήταν εντυπωσιακός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, βοηθώντας τους Λονδρέζους να πετύχουν τον στόχο τους.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του ακόμη 1 εκατομμύριο ευρώ αφού υπήρχε ειδικός όρος στη συμφωνία του με την Κρίσταλ Πάλας σε περίπτωση παραμονής.

Σιγά-σιγά όμως με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων θα αρχίσουν να επιστρέφουν όλοι οι δανεικοί. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Πάρντο, ο οποίος αγωνίστηκε στη Ναντ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ενώ η πρόσληψη προπονητή αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον των περισσότερων παικτών που αγωνίστηκαν με τη μορφή δανεισμού σε άλλο σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χαλ ομαρ ελαμπντελαουι Ολυμπιακός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ