Η Κέιτ Μος λανσάρει σειρά κοσμημάτων -Είναι εκλεπτυσμένα και φοριούνται σε layers - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μος λανσάρει σειρά κοσμημάτων -Είναι εκλεπτυσμένα και φοριούνται σε layers

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Λατρεύω τα κοσμήματα. Σε όποιο κοσμηματοπωλείο κι αν έχω πάει, έχω δει κάτι να μου αρέσει». Τα κοσμήματα ήταν ανέκαθεν το φετίχ της Κέιτ Μος και ένα από τα βασικά στοιχεία των εμφανίσεών της από τα παιδικά της χρόνια.

Μάλιστα, όταν ερχόταν η στιγμή της ανταλλαγής των δώρων στις γιορτές, πάντα ήλπιζε να ανοίξει το κουτί και να έχει μέσα κόσμημα. Την φετινή σεζόν, για πρώτη φορά λανσάρει μια σειρά κοσμημάτων που σαγηνεύουν με το στιλ τους και την απαράμιλλη κομψότητά τους.

Σε συνεργασία με τον Βραζιλιάνο σχεδιαστή Ara Vartanian, η Κέιτ Μος ξεδιπλώνει το όραμά της στο χώρο του κοσμήματος και πάει το στιλ σε άλλο επίπεδο. Η πρώτη επαφή της Κέιτ Μος και του Ara Vartanian έγινε πριν από χρόνια στο Σάο Παόλο και έμελλε να θέσει τις βάσεις μιας μελλοντικής συνεργασίας.

Τα κοσμήματα που σχεδίασε στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ