Deux Hommes: Θέλαμε το φόρεμα της Demy να μπορεί να σταθεί στο Φεστιβάλ των Καννών - iefimerida.gr

Deux Hommes: Θέλαμε το φόρεμα της Demy να μπορεί να σταθεί στο Φεστιβάλ των Καννών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο ντεμπούτο έγινε πριν λίγο καιρό στα Madwalk... εκεί όπου το σχεδιαστικό δίδυμο Deux Hommes παρουσίασε μία ολόφρεσκια ολοκληρωμένη συλλογή με πολλά χρώματα, σχέδια και ζωντάνια και κεντρικό πρόσωπό τους την Demy.

Ο ένας κατάλαβε τον άλλον, ταίριαξαν τα γούστα τους κι έτσι αποφάσισαν να δοκιμάσουν και κάτι ακόμη μαζί, κάτι μεγαλύτερο, δυσκολότερο και προκλητικό... το ρούχο της Eurovision.

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πως το ρούχο της Eurovision (ειδικά στην Ελλάδα) είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι, με το εκπληκτικό mermaid φόρεμα της Έλενας Παπαρίζου το 2005 να είναι πάντα μέτρο σύγκρισης, ο Δημήτρης Αλεξάκης και ο Γρηγόρης Τριανταφύλλου αποκάλυψαν την μικρή κρυφή ιστορία πίσω από την δημιουργία που θα φορέσει η Demy στον τελικό.

Κλέβοντας τις εντυπώσεις με το εκρηκτικό σκίσιμο στο πλάι και το πλέγμα από τα κρύσταλλα, το φόρεμα σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Eurovision με τον Φωκά Ευαγγελινό να περιγράφει στους Deux Hommes την σκηνοθεσία, δίνοντας έτσι μία κατευθυντήρια γραμμή όσον αφορά το ύφος και την σκηνική παρουσία.

Oι Deux Hommes μιλούν στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Deux Hommes Demy
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ