Η παραμυθένια εμφάνιση της Τατιάνα Μπλάτνικ στη δεξίωση του Νορβηγού βασιλιά -Με τουαλέτα που θύμιζε νυφικό [εικόνες] - iefimerida.gr

Η παραμυθένια εμφάνιση της Τατιάνα Μπλάτνικ στη δεξίωση του Νορβηγού βασιλιά -Με τουαλέτα που θύμιζε νυφικό [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram @tatianablatnik
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί γαλαζοαίματοι παρευρέθηκαν στη δεξίωση για τα 80α γενέθλια της βασίλισσας και του βασιλιά της Νορβηγίας, ωστόσο, μία κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία της λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Νικόλαο στα λαμπερά γενέθλια του πιο φτωχού βασιλιά της Ευρώπης και «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Η νύφη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου επέλεξε να φορέσει δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη που θύμιζε νυφικό. Η τουαλέτα ήταν ολόλευκη με ιδιαίτερο επάνω μέρος το οποίο ήταν διαφάνεια με λευκές λεπτομέρειες που παρέπεμπαν σε κάτι παραμυθένιο.

«Είμαι πολύ περήφανη που φοράω δημιουργία της ταλαντούχας Ελληνίδας σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Τατιάνα Μπλάτνικ ευχαριστώντας την σχεδιάστρια.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Blatnik (@tatianablatnik) στις Μάι 11, 2017, 2:31πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις Μάι 10, 2017, 2:49μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις Μάι 11, 2017, 12:19πμ PDT

Στη δεξίωση βρέθηκε και η Μαρί Σαντάλ, η οποία φημίζεται και αυτή για το στιλ της. Η κόρη του μεγιστάνα των Duty Free Ρόμπερ Μίλερ, μαζί με τον σύζυγό της βρέθηκαν στο γκαλά και ήταν άκρως εντυπωσιακή και στις δύο της εμφανίσεις.

Αρχικά επέλεξε να φορέσει ένα navy λουκ και στη συνέχεια τουαλέτα δια χειρός Valentino που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η παραμυθένια εμφάνιση της Τατιάνα Μπλάτνικ στη δεξίωση του Νορβηγού βασιλιά -Με τουαλέτα που θύμιζε νυφικό [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Splash

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) στις Μάι 11, 2017, 10:59πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ undefined
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ