«Είμαι 39 ετών και φυλάω την παρθενιά μου για το σωστό άντρα» - iefimerida.gr

«Είμαι 39 ετών και φυλάω την παρθενιά μου για το σωστό άντρα»

παρθένα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές το είπανε, ελάχιστες το έκαναν και η Σάρλοτ Μπερντ είναι μια από αυτές. Η γυναίκα το Μάιο θα γίνει 40 ετών και δηλώνει ότι όχι απλώς δεν έχει κάνει ποτέ σεξ στη ζωή της, αλλά ούτε καν έχει φιλήσει κάποιον άνδρα, επειδή «το φυλάει» για τον άντρα τον σωστό που περιμένει να έρθει στη ζωή της.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Sun, η Σάρλοτ, η οποία ζει στο Έσεξ, δήλωσε ότι πήρε την απόφαση να παραμείνει παρθένα μέχρι να βρει τον Mr. Perfect όταν ήταν μόλις 11 ετών, αλλά ακόμα αυτός δεν έχει εμφανιστεί στη ζωή της.

«Ξέρω ότι πολλοί μπορεί να σοκάρονται από την απόφασή μου, αλλά εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη και ζω μια ήσυχη ζωή, έχοντας τον πλήρη έλεγχό της, γεγονός που με κάνει να νιώθω πολύ ασφαλής. Εξάλλου δεν ξέρω πως είναι το σεξ, οπότε δε μου λείπει», πρόσθεσε η γυναίκα.

Η Μπερντ είναι θεατρική παραγωγός και όπως λέει η δουλειά της, της προσφέρει πολλές συγκινήσεις καθημερινά, ενώ τονίζει ότι δεν κάθεται στο σπίτι της παρέα με γάτες περιμένοντας τον κατάλληλο άνδρα, αλλά ταξιδεύει, έχει πολλούς φίλους και μαύρη ζώνη στο καράτε.

Μάλιστα, θεωρεί ότι η απόφασή της να απέχει από σεξ ολοκληρωτικά είναι σωστή γιατί έτσι βελτιώνει τον εαυτό της και προετοιμάζεται καλύτερα για την τέλεια σχέση που είναι σίγουρη ότι θα έρθει ξαφνικά στη ζωή της, εκεί που δεν θα το περιμένει.

Βέβαια, όπως είναι λογικό, η απόφασή της να «φυλάξει τον εαυτό της», σημαίνει ότι η ερωτική της ζωή είναι στα τάρταρα, καθώς την τελευταία 10ετία έχει βγει μόλις δύο ραντεβού. Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω, ενώ ελπίζει ότι ο τέλειος άντρας που θα γνωρίσει, και τον οποίο θέλει ψηλό, γυμνασμένο, υπεύθυνο, με καλή καρδιά και ζωώδη ένστικτα, θα είναι και αυτός παρθένος και μαζί θα ανακαλύψουν τη χαρά του σεξ.

ΟΚ...!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ