Υπέρβαρος έχασε το μισό του βάρος και αυτός ήταν ο τρόπος που το κατάφερε [εικόνα] - iefimerida.gr

Υπέρβαρος έχασε το μισό του βάρος και αυτός ήταν ο τρόπος που το κατάφερε [εικόνα]

Φωτογραφία: Reddit
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλεξ Μίριαμ πριν κλείσει τα 18 του ήταν 158 κιλά, λόγω του συναισθηματικού φαγητού που κατανάλωνε.

Ο Αλεξ, όμως, κατάφερε και έχασε το περιττό βάρος και έριξε στο μισό τα κιλά του και μίλησε στο Tonic για τον τρόπο που τα κατάφερε. Μάλιστα, στα τέλη Απριλίου δημοσίευσε φωτογραφία του στο Reddit με το «πριν και το μετά» του. Η αλλαγή είναι άκρως εντυπωσιακή.

Υπέρβαρος έχασε το μισό του βάρος και αυτός ήταν ο τρόπος που το κατάφερε [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Αρχισα το ταξίδι απλά τρώγοντας καλύτερα και να είναι λιγότερο τεμπέλης. Αυτό με βοήθησε να χάσω τα πρώτα μου 32 κιλά. Τότε, τον περασμένο Μάιο άρχισα να πηγαίνω γυμναστήριο 6-7 ημέρες την εβδομάδα και να κάνω cardio και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Συνέχισα χάνοντας ένα κιλό την εβδομάδα μέχρι να φτάσω τον τελικό μου στόχο. Διατηρούσα χαμηλά τις θερμίδες και έπινα πολύ μα πολύ νερό», αναφέρει.

Ο Αλεξ στη συνέχεια περιγράφει το διάστημα που έκανε πρακτικής στην αμερικανική πρεσβεία του Ελ Σαβαδόρ, κάτι που πραγματικά τον ενδιέφερε. Σε μια συζήτηση με το αφεντικό του μιλήσανε για τις φιλοδοξίες του με τον ανώτερό του να του λέει: «Βρίσκεστε στον σωστό δρόμο όσον αφορά το βιογραφικό σας, αλλά αν δεν μπείτε σε φόρμα δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πάρετε τη δουλειά στον τομέα αυτό. Δεν μπορείτε να περάσετε τα αγωνίσματα».

Λόγω του «τρεξίματος» στη δουλειά και της προσωπικής του προσπάθειας ο Αλεξ κατάφερε να χάσει μέσα σε έξι μήνες ακόμα 30 κιλά.

Ο Αλεξ γυμνάζεται πια σχεδόν κάθε μέρα και χάνει περίπου ένα κιλό την εβδομάδα.

«Είμαι ένας από εκείνους τους ενοχλητικά ευτυχισμένους ανθρώπους», υποστηρίζει. «Δεν ήμουν ποτέ τόσο χαρούμενος, νομίζω. Είμαι ο τύπος που χαμογελάει όλη την ώρα», προσθέτει.

«Τώρα, προπονούμαι πολύ και τρώω περισσότερο, οπότε δεν χάνω, πρόβλημα που δεν πίστευα ποτέ πως θα έχω. Είναι ένας τρόπος ζωής, μόλις επέστρεψα από ένα τριήμερο στην Ευρώπη και έφαγα σαν βασιλιάς. Επειδή περπατούσα πολύ κατάφερα να χάσω ένα κιλό ακόμη», αναφέρει.

Το μήνυμα που στέλνει ο Αλεξ προς όλους είναι: «Ολα είναι σχετικά με το να κάνουμε πράγματα που λειτουργούν σε εμάς, είμαστε όλοι διαφορετικοί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ υπέρβαρος αδυνάτισμα συμβουλές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ