Red Door: Σε αυτό το εστιατόριο σου δίνουν τα παπούτσια στο χέρι και ψήνεις μόνος σου το κρέας που θα φας - iefimerida.gr

Red Door: Σε αυτό το εστιατόριο σου δίνουν τα παπούτσια στο χέρι και ψήνεις μόνος σου το κρέας που θα φας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το asian dining να έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειες στην Αθήνα, ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των χώρων εστίασης που προσφέρουν γεύσεις από τη μακρινή Ιαπωνία και υπόσχονται να ανταποκριθούν σε κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Ωστόσο, το bar -restaurant Red Door του Χρήστου Σουρλίγκα (Koi) στο Κολωνάκι έχει τη φήμη της καλύτερης γαστρονομικής διαδραστικής εμπειρίας κι όχι άδικα, αφού χαρίζει σε κάθε επισκέπτη του μια ολόκληρη ιεροτελεστία στην οποία γίνεται μέτοχος.

Βρίσκεται στην οδό Τσακάλωφ και θα το αναγνωρίσετε φυσικά από την επιβλητική, κόκκινη πόρτα του που είναι ντυμένη από τσόχα και καλύπτεται σχεδόν από φτέρες.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ red door Κολωνάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ