Στοιχείο-φωτιά για τον γιατρό: Εντοπίστηκε γενετικό υλικό της 36χρονης στο αυτοκίνητό του - iefimerida.gr

Στοιχείο-φωτιά για τον γιατρό: Εντοπίστηκε γενετικό υλικό της 36χρονης στο αυτοκίνητό του

Φωτογραφία: intimenews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς να πείσει την ανακρίτρια τελείωσε η διάρκειας τεσσάρων ωρών απολογία του 38χρονου ειδικευόμενου αγγειοχειρούργου με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η προφυλάκισή του.

Ειδικότερα τα όσα προκύπτουν από τις έρευνες και τις αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων δείχνουν πως έχει πέσει σε αντιφάσεις ο 38χρονος με αποτέλεσμα να κριθεί προφυλακιστέος.

Ο 38χρονος γιατρός όταν οδηγήθηκε εκεί λιντσαρίστηκε από ομάδα Γεωργιανών οι οποίοι μάλιστα φέρεται να τον ξυλοκόπησαν με τις αρχές να προβληματίζονται για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να τον διαφυλάξουν από τέτοιες περιπτώσεις.

Οσον αφορά το ερώτημα γιατί στάθμευσε το αυτοκίνητό του κάτω από το νοσοκομείο, είπε ότι ήθελε να παραλάβει ρούχα και διάφορα πράγματα τα οποία ήταν βαριά και δεν μπορούσε να τα κουβαλήσει.

Ωστόσο φαίνεται ότι ο διπλός βιολογικός καθαρισμός που πραγματοποίησε στο όχημα του την ημέρα που εξαφανίστηκε η γυναίκα πίστεψε πως θα έδινε ένα τέλος στα όσα είχαν συμβεί.

Τέλος, Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια ότι ανιχνεύθηκε το DNA της άτυχης κοπέλας στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Οι αστυνομικοί περιμένουν την περάτωση των αναλύσεων των εργαστηρίων και την έκδοση του πορίσματος προκειμένου να αποσταλούν στην ανακρίτρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γενετικό υλικό Θεσσαλονίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ