Ο νέος τρόπος που βρήκαν οι celebrities για να αποφεύγουν τα «φλας» στο αεροδρόμιο - iefimerida.gr

Ο νέος τρόπος που βρήκαν οι celebrities για να αποφεύγουν τα «φλας» στο αεροδρόμιο

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι celebrities γενικά αντιμετωπίζουν πολλά και διαφορετικά προβλήματα από αυτά των...κοινών θνητών. Ενα από αυτά οι παπαράτσι στα αεροδρόμια.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό έχουν βρει μια μέθοδο που τους επιτρέπει να περνάνε απαρατήρητοι.

Οι διάσημοι -και γενικότερα όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα- μπορούν να εισέρχονται στο αεροδρόμιο από άλλο κτίριο και όχι απ’ αυτό που μπαίνουν όλοι οι καθημερινοί επιβάτες.

Πλέον, πολλοί celebrities που αποφασίζουν να πετάξουν μέσα από πολυσύχναστα και κεντρικά αεροδρόμια, σπαταλούν επιπλέον χρήματα για να έχουν την πολυτέλεια να το κάνουν μέσα από ιδιωτικούς τερματικούς σταθμούς, μακριά από την κίνηση του κόσμου, τις ατελείωτες ουρές στους ελέγχους ασφαλείας, και τα «φλας» των δημοσιογράφων.

Αυτοί οι VIP τερματικοί σταθμοί έχουν ήδη εγκατασταθεί και χρησιμοποιούνται στα αεροδρόμια του Ντουμπάι, του Λονδίνου και της Φρανκφούρτης.

Όσοι επιβάτες πληρώνουν για να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους ιδιωτικούς σταθμούς, έχουν την δυνατότητα να μεταφερθούν στο αεροπλάνο μέσω πολυτελέστατων αυτοκινήτων και συνεπώς, να αποφύγουν την κίνηση που χαρακτηρίζει τις θύρες των αεροδρομίων.

Μάλιστα, οι ΗΠΑ βρίσκονται ήδη στην διαδικασία ανέγερσης ενός τέτοιου VIP τερματικού σταθμού, στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Ο σταθμός θα είναι διαθέσιμος από τις 15 Μαΐου.

Η ετήσια συνδρομή στον τερματικό σταθμό του Λος Άντζελες, που ονομάζεται the Private Suite, κοστίζει 7.500 δολάρια και συμπεριλαμβάνει παροχές για έως και 4 άτομα. Η εν λόγω σουίτα έχει αποκτήσει ήδη 1.200 μέλη.

Επιπλέον, τα μέλη περνούν απ' τους ελέγχους ασφάλειας, τις διαδικασίες μετανάστευσης και των τελωνείων σε ξεχωριστές, ιδιωτικές εγκαταστάσεις.

Οι ταξιδιώτες που κατευθύνονται σε μία από αυτές τις 13 ιδιωτικές σουίτες, που η καθεμία έχει και το δικό της μπάνιο, έχουν επίσης στην διάθεση τους ένα προσωπικό οκτώ ατόμων για την κάλυψη όλων των αναγκών τους. «Ένα αόρατο όγδοο πρόσωπο ασχολείται με τις αποσκευές» αναφέρει η ιστοσελίδα της ιδιωτικής σουίτας.

Σύμφωνα με το The Wall Street Journal οι σουίτες περιλαμβάνουν άφθονο φαγητό και ποτό για κάθε γούστο. Τέλος, οι επιβάτες οδηγούνται σε ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW και μοντέλου 7 Series από ή προς την πτήση τους.

Η ιστοσελίδα που διαφημίζει την εν λόγω υπηρεσία αναφέρει πως «το σύνηθες είναι κανείς να διανύσει 2.200 βήματα από το αυτοκίνητο μέχρι να κάτσει στην θέση του αεροπλάνου. Αλλά τα μέλη της Private Suite θα χρειαστεί να κάνουν μόλις 70 βήματα. Και φυσικά αυτά θα είναι ήρεμα και ειρηνικά βήματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ celebrities τερματικοί σταθμοί Private Suites
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ