Γιαννακόπουλος για το πούλμαν: Δεν επιθυμούσα την παραμονή των τεσσάρων - iefimerida.gr

Γιαννακόπουλος για το πούλμαν: Δεν επιθυμούσα την παραμονή των τεσσάρων

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το πρωί της Πέμπτης (11) ότι δεν επιθυμούσε την παραμονή των τεσσάρων παικτών που δεν επέστρεψαν με πούλμαν από την Τουρκία, μετά την ήττα από τη Φενέρ.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, τόνισε στον ΣΠΟΡ ΦΜ πως δεν επιθυμούσε την παραμονή των τεσσάρων «επαναστατών» που δεν σεβάστηκαν την εντολή της διοίκησης και επέστρεψαν αεροπορικώς, αλλά ξεκαθάρισε πως πάνω απ’ όλα έβαλε το καλό της ομάδας, σεβόμενος ταυτόχρονα την επιθυμία του κόσμου.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δική του ήταν η πρόταση στον Τσάβι Πασκουάλ, να παραμείνουν στην ομάδα οι Φώτσης, Σίγκλεντον, Γκέιμπριελ και Τζέιμς, αφού αυτό πρόσταζε ο φίλαθλος κόσμος του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το πούλμαν και την επόμενη μέρα

Για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό: «Θέλω να πιστεύω ότι είναι επαγγελματίες οι αθλητές και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Για το αν είναι έτοιμος o Παναθηναϊκός μετά τα όσα είχαν προηγηθεί μετά τον αγώνα με την Φενέρ: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό το πράγμα, αυτό το γνωρίζουν οι αθλητές. Δεν έχω εικόνα. Εγώ απέχω από αυτό που γίνεται. Δεν είμαι σύμφωνος με την παραμονή των τεσσάρων που δεν συμμορφώθηκαν με την άποψη του κλαμπ και έβαλα πάνω από όλα το ζητούμενο του κόσμου πάνω από το δικό μου. Είπα ότι θεωρώ ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να παίρνει αποφάσεις, επέλεξα να κάνω αυτό που ήθελε εκείνος να συμβεί. Η απόφαση αυτή δεν με εκφράζει και αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που παρακολουθώ και έχω αφήσει εν λευκώ την ομάδα στον κ. Παπαδόπουλο, τον κ. Πασκουάλ και τους αθλητές για να φέρουν το πρωτάθλημα. Το να παραμείνουν οι τέσσερις στην ομάδα, ήταν πρόταση δική μου στον Πασκουάλ. Μου είπε ότι χαίρεται και τον βρίσκει σύμφωνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ