Η Σάσα Μπάστα απαντά για τη σύλληψη του αδελφού της: Είναι ετεροθαλής, τον έχω δει μια φορά - iefimerida.gr

Η Σάσα Μπάστα απαντά για τη σύλληψη του αδελφού της: Είναι ετεροθαλής, τον έχω δει μια φορά

Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ετεροθαλής αδελφός της Σάσας Μπάστα συνελήφθη κατηγορούμενος για ληστείες και εκβιασμούς, με την τραγουδίστρια να δίνει την απάντησή της για το θέμα.

Η τραγουδίστρια εξηγεί πως πρόκειται για τον ετεροθαλή αδελφό της και ζητά να μην γίνεται αναδημοσίευση της είδησης ως «αδελφός της Σάσας Μπάστα».

«Εδώ και 1 ώρα το κινητό μου χτυπάει ασταμάτητα από δημοσιογράφους, blogs και κανάλια για να δώσω μια απάντηση για τη σύλληψη για κλοπή ''του αδερφού της Σάσα Μπάστα''», σημειώνει σε ανάρτησή της στο Facebook και προσθέτει:

«Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ ταραγμένη γιατί αν και λυπάμαι για κάθε άνθρωπο ειδικά νέο που έχει μπλέξει για παραβατική συμπεριφορά για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που με καλούν οι δημοσιογράφοι, δεν μπορώ να νιώσω τίποτα παραπάνω από αυτό που θα ένιωθα για οποιοδήποτε άλλο άνθρωπο»

«Αυτός ο νέος είναι γιος του πατέρα μου από τον πρώτο του γάμο, άρα ετεροθαλής αδερφός μου τον οποίο έχω δει μια φορά στη ζωή μου, δεν έχουμε καμία μα καμία σχέση και το μόνο που μπορώ να πω χωρίς να αναλωθώ σε δηλώσεις και ερωτήσεις είναι ότι εύχομαι ο Θεός να τον βοηθήσει να μπει στον σωστό δρόμο για να μην έχει προβλήματα στην ζωή του. Κάτι που κάνω ούτως η άλλως κάθε βράδυ στην προσευχή μου για όλους τους ανθρώπους», αναφέρει και καταλήγει:

«Να είναι καλά και παρακαλώ πολύ να μην γίνεται αναδημοσίευση της είδησης ως αδερφός της Σάσα Μπάστα για λόγους εμπορικότητας γιατί αυτό διαταράσσει τη προσωπική και οικογενειακή μας γαλήνη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάσα Μπάστα αδελφός Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ