Λαβρόφ σε Τίλερσον: Απολύθηκε ο Κόμεϊ; Πλάκα κάνετε! [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Λαβρόφ σε Τίλερσον: Απολύθηκε ο Κόμεϊ; Πλάκα κάνετε! [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eπίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ κατά την διάρκεια της οποία συναντήθηκε με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ρεξ Τίλερσον, αλλά και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ενα θέμα που σίγουρα συζητήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες είναι η απόλυση του διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ με απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ.

Λαβρόφ σε Τίλερσον: Απολύθηκε ο Κόμεϊ; Πλάκα κάνετε! [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η επιστολή απόλυσης

Μάλιστα, οι κάμερες κατέγραψαν ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο, όταν ο Τίλερσον υποδέχθηκε τον Λαβρόφ. Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών θέλησε να αστειευτεί κάνοντας χιούμορ σχετικά με την απόλυση του Τζέιμς Κόμεϊ. Οταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, αντέδρασε λέγοντας «Tον απολύσατε; Πλάκα κάνετε;». Ο Τίλερσον πάντως απέφυγε να δώσει συνέχεια.

When the Russian foreign minister jokes about former FBI director James Comey's firing: https://t.co/B12c168UB9 #ComeyFiring pic.twitter.com/ZXe7CpwIGw

Ωστόσο, αίσθηση κάνουν τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας σημειώνοντας ότι η απόλυση του διευθυντή του FBI θα μπορούσε να καθυστερήσει προσωρινά την έρευνα που έχει στο επίκεντρο τις υποψίες ότι η Ρωσία παρενέβη στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016.

Λαβρόφ σε Τίλερσον: Απολύθηκε ο Κόμεϊ; Πλάκα κάνετε! [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο πρώην διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο γερουσιαστής Ρίτσαρντ Μπερ δήλωσε πως ελπίζει η συνεργασία με τον προσωρινό διευθυντή του FBI Άντριου ΜακΚέιμπ να είναι το ίδιο επαρκής, ωστόσο «το να μην έχουμε πρόσβαση σε έγγραφα και προσωπικό θα ήταν επιβλαβές για την έρευνά μας. Δεν θα… μας απέτρεπε από το να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα, ωστόσο ενδεχομένως θα μας καθυστερούσε».

Πηγή Φωτό: Αssociated Press

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΠΕΞ ΡΩΣΙΑ ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ