Κέιτλιν Τζένερ: Δε νομίζω ο Τραμπ να θέλει να χάσει στο γκολφ από μια 67χρονη τρανς

Η Κέιτλιν Τζένερ έχει παραπάνω κοινά με τον Ντόναλντ Τραμπ απ’ όσα πιστεύουμε.

Λατρεύει τον γκολφ όπως και ο Αμερικανός πρόεδρος και έχει σκεφτεί να «κατέβει» για την προεδρία.

Σε δηλώσεις της στο σόου του Τζέιμι Κόρντεν, η Κέιτλιν Τζένερ παραδέχθηκε πως παρά τις ρεπουμπλικανικές της πεποιθήσεις, είναι απογοητευμένη από τότε που ο Τραμπ ανέλαβε την εξουσία, κυρίως λόγω της απόφασης για τη νομοθετική πράξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Οταν ρωτήθηκε εάν θα έπαιζε γκολφ με τον Αμερικανό πρόεδρο απάντησε: Δεν θα μπορούσα να παίξω γκολφ μαζί του, καθώς θα καταστρεφόμουν από την κοινωνία».

«Συν του ότι δε νομίζω να θέλει να χάσει από μια 67χρονη τρανς», πρόσθεσε με χαμόγελο. «Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να το χειριστεί», είπε.

Η Κέιτλιν Τζένερ αποκάλυψε πως ο Τραμπ είχε αρχικά την επιθυμία να παίξει μαζί της, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να της λέει «Πρέπει να έρθεις να παίξεις γκολφ».

Οπως δήλωσε, αν πήγαινε θα του μιλούσε για τα ζητήματα της δικής της κοινότητας.

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως σκέφτεται να διεκδικήσει την προεδρία. «Πρέπει να πάρω την απόφαση (σ.σ. να διεκδικήσω την προεδρία) και πραγματικά ακόμη δεν ξέρω», τόνισε.

Τόνισε, δε, πως δεν είναι οπαδός του Τραμπ και πως τον ψήφισε μόνο και μόνο επειδή ήταν Ρεπουμπλικανός, η Κέιτλιν Τζένερ είπε πως έχει αποξενωθεί από τον Αμερικανό πρόεδρο λόγω «ζητημάτων ή αποφάσεων προς την κοινωνία».

«Απλά πρέπει να κοιτάξω που μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο για την κοινότητά μου», υποστήριξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κειτλίν ΤΖΕΝΕΡ Ντόναλντ Τραμπ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ