Η εντυπωσιακή καθηγήτρια που έγινε μοντέλο στα 63 από μια παρεξήγηση [εικόνες] - iefimerida.gr

Η εντυπωσιακή καθηγήτρια που έγινε μοντέλο στα 63 από μια παρεξήγηση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν έψαχνε κανείς το μυστικό της επιτυχίας των ανθρώπων που καταφέρνουν να κάνουν τους επαγγελματικούς τους στόχους πραγματικότητα, τότε πιθανότατα να κατέληγε στο τρίπτυχο «επιμονή, υπομονή και τύχη».

Γιατί, ακόμα κι αν δυσκολεύεστε να πιστέψετε στο τελευταίο αυτό «συστατικό», η τύχη παίζει συχνά καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων και έχει αποδείξει, ότι ευνοεί όχι μόνο τους ισχυρούς, αλλά κι εκείνους που το σύμπαν κάτι τους χρωστάει.

Θυμηθείτε για παράδειγμα, τη Σαρλίζ Θερόν που την ανακάλυψε ένας ατζέντης μέσα σε τράπεζα μόλις στα 19 της χρόνια κι έκτοτε, κατάφερε να κάνει μια καριέρα στον κινηματογράφο γεμάτη δόξα και χρήματα ή την Τζένιφερ Λόρενς, που το 2004 είχε την τύχη με το μέρος της, όταν περπατούσε αμέριμνη σε μια πλατεία του Μανχάταν κι ένας ατζέντης της ζήτησε να τη βγάλει μερικές φωτογραφίες, για να ακολουθήσει η πρόταση για δοκιμαστικό σε ρόλο.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με την εντυπωσιακή καθηγήτρια του πανεπιστημίου που δεν είχε ιδέα πως η ζωή της επρόκειτο να αλλάξει για πάντα.

Δείτε την ιστορία της καθηγήτριας στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σλάτερ λάιν μόδα fashion icon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ