Ποτάμι: Από τη μια ψηφίζουν αποκρατικοποιήσεις κι από την άλλη βάζουν εμπόδια - iefimerida.gr

Ποτάμι: Από τη μια ψηφίζουν αποκρατικοποιήσεις κι από την άλλη βάζουν εμπόδια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σε λίγες μέρες ο κ.Τσίπρας θα επισκεφθεί την Κίνα, αναζητώντας επενδύσεις. Με ποια αξιοπιστία άραγε; Πώς θα τον πάρουν στα σοβαρά, όταν η μεγαλύτερη επένδυση της Κίνας στη χώρα, εκτός από τα κλάματα των υπουργών του, εξακολουθεί να συναντά κάθε είδους εμπόδια;».

Τα ερωτήματα αυτά διατυπώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας σε δήλωσή με αφορμή το αίτημα που διατυπώνεται από το υπουργείο Πολιτισμού να μην παραχωρηθούν στην COSCO κτίρια του ΟΛΠ για να γίνουν μουσείο ενάλλιων αρχαιότήτων. και συνεχίζει: «Πώς μπορούν να προχωρήσουν οι επενδύσεις όταν οι ίδιες οι κρατικές υπηρεσίες αγνοούν ακόμη και τους νόμους του ελληνικού κράτους;».

Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού αναφέρει ακόμη: «Μετά το Ελληνικό, η Cosco. Το Υπουργείο Πολιτισμού ξαναχτύπησε. Από τη μια λοιπόν η κυβέρνηση ψηφίζει αποκρατικοποιήσεις κι από την άλλη οι κρατικές υπηρεσίες αδιαφορούν για τους νόμους και συνεχίζουν να βάζουν κάθε είδους εμπόδια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ