Γερμανία: Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής κατά τζιχαντιστών - iefimerida.gr

Γερμανία: Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής κατά τζιχαντιστών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφόδους σε κρησφύγετα και διευθύνσεις μελών και υποστηρικτών του λεγόμενου «Ισλαμικού Κράτους» και άλλων ισλαμιστιώκν οργανώσεων σε τέσσερα κρατίδια της Γερμανίας έκανε η αντιτρομοκρατική κατ’ εντολή της ομοσπονδιακής εισαγγελίας.

Η αστυνομία της Λειψίας, της μεγαλύτερης πόλης του ομόσπονδου κρατιδίου της Σαξωνίας στην ανατολική Γερμανία, επιβεβαίωσε ότι έγιναν έρευνες σε πολλές κατοικίες νωρίς σήμερα το πρωί.

Η τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Tag24 έγραψε ότι η επιχείρηση είχε στόχο πρόσωπα που είναι ύποπτα ότι ανήκουν στο Ισλαμικό Κράτος και σε άλλες οργανώσεις οι οποίες εμπλέκονται στον εξαετή εμφύλιο πόλεμο στη Συρία.

Οι έφοδοι είχαν στόχο τις κατοικίες υπόπτων αλλά και άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις στα κρατίδια της Βαυαρίας, του Βερολίνου, της Σαξωνίας και της Σαξωνίας-Άνχαλτ, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Δύο από εκείνους των οποίων τα σπίτια ερευνήθηκαν ήταν ύποπτοι ως μέλη του ΙΚ, ένας ότι υποστηρίζει την τζιχαντιστική οργάνωση και δύο ήταν ύποπτοι για αδικήματα που σχετίζονται με οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ