Το πανεύκoλο τρικ για να βγάλεις περισσότερο χυμό από το λεμόνι - iefimerida.gr

Το πανεύκoλο τρικ για να βγάλεις περισσότερο χυμό από το λεμόνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πηγή βιταμίνης C, αλλά και βιταμινών Β1, Β2, Β3, Β6, πρωτεϊνών, υδατανθράκων, καλίου, φωσφόρου, μαγνήσιου, το κατακίτρινο λεμόνι είναι ένα από τα πιο θρεπτικά εσπεριδοειδή, που θωρακίζει τον οργανισμό.

Η αξία του όμως δεν περιορίζεται μόνο στη διατροφή, καθώς αποτελεί ένα από τα βασικότερα συστατικά της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής ( χρησιμοποιείται για παράδειγμα στις λεμονόπιτες) , που αναδεικνύει κάθε συνταγή, χαρίζοντας μια όξινη ή γλυκιά γεύση και υπέροχο άρωμα.

Ωστόσο, όταν προσπαθούμε να το στύψουμε, δεν καταφέρνουμε να βγάλουμε τη μέγιστη δυνατή ποσότητα του χυμού που υπάρχει μέσα του, με αποτέλεσμα να σπαταλάμε πολλά περισσότερα από ένα λεμόνια και η διαδικασία να γίνεται μπελάς.

Διαβάστε πώς θα πάρετε τη μεγαλύτερη ποσότητα από το χυμό του λεμονιού στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαγειρική λεμόνι χυμός λεμονιού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ