Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του Κούβελου κατά της ΕΟΕ

Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η παράταξη του Ισίδωρου Κούβελου, ζητώντας την παύση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΕ το οποίο αναδείχθηκε στις εκλογές της 6ης Φεβρουαρίου.

Ετσι, το ΔΣ υπό τον Σπύρο Καπράλο θα εκτελεί τα καθήκοντά του κανονικά μέχρι την 1η Ιουνίου, όταν θα εκδικαστεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας η υπόθεση.

Στην αίτηση των 13 εκπροσώπων ομοσπονδιών στο ΣτΕ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, αναφέρεται ότι παραβιάστηκε το καταστατικό της ΕΟΕ, η σύγκληση της Ολομέλειας είναι παράνομη και οι αποφάσεις της παράνομες και αυθαίρετες, ενώ επισημαίνουν ότι κανείς άλλος δεν είχε δικαίωμα να συγκαλέσει την Ολομέλεια εκτός του Λάμπη Νικολάου, πολύ περισσότερο όταν ορίστηκε άλλος προεδρεύων στη θέση του προκειμένου να διενεργήσει τις εκλογές.

Με βάση αυτά ζητούν να ακυρωθεί η διαδικασία, ώστε να μετάσχουν στις εκλογές όλοι οι εκπρόσωποι των ομοσπονδιών στην ΕΟΕ και κατά το στάδιο των εκλογών να τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες προϋποθέσεις από το καταστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ