Η απίθανη ζωή της πλουσιότερης Βρετανίδας: Από τα καλλιστεία στο τραγούδι και την αγκαλιά του πάμπλουτου συζύγου της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η απίθανη ζωή της πλουσιότερης Βρετανίδας: Από τα καλλιστεία στο τραγούδι και την αγκαλιά του πάμπλουτου συζύγου της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η περιουσία της είναι τόσο μεγάλη, που ξεπερνά εκείνη της «μαμάς» του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και της βασίλισσας Ελισάβετ μαζί.

Η Κίρστι Μπερταρέλι βρέθηκε για μία ακόμη χρονιά στην κορυφή της λίστας με τις πλουσιότερες Βρετανίδες, των Sunday Times, που εκτιμά ότι η αξία της πλέον φτάνει στα 11,5 δισ. λίρες. Η ζωή της είναι εξίσου εντυπωσιακή, καθώς ξεκίνησε από τα καλλιστεία, για να ασχοληθεί με τη μουσική και να παντρευτεί τελικά έναν δισεκατομμυριούχο Ελβετό.

Can't think why I've been bought this book #afternoonreading it's about that time @ttpetals #winetime

A post shared by @kirstybertarelli on Jan 2, 2017 at 3:30pm PST

Η παραμυθένια ζωή της ξεκίνησε στις 30 Ιουνίου 1971, όταν η Κίρστι Ρόπερ γεννήθηκε στο Στόουν. Δεν πρόκειται για μία κλασική ιστορία κάποιας που ξέφυγε από τη φτώχεια. Ο πατέρας και οι θείοι της είχαν τη μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής κεραμικών στον κόσμο, σύμφωνα με τον Independent.

Ως παιδί, ασχολήθηκε με το τένις και την ιππασία, αλλά ταυτόχρονα στις διακοπές εργαζόταν στο εργοστάσιο του πατέρα της, κάτι που της έμαθε να είναι προσγειωμένη όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της. Παράλληλα όμως άρχισε να εξερευνά και την καλλιτεχνική πλευρά της, καθώς η μητέρα της την ενθάρρυνε να γράφει ποιήματα.

Στα 17 της εντάχθηκε στο δυναμικό πρακτορείου μοντέλων στο Μάντσεστερ και αναδείχθηκε Μις Ηνωμένο Βασίλειο ενώ στη συνέχεια ήταν δεύτερη στα Μις Υφήλιος. Αυτό τη βοήθησε να μπει και στη μουσική βιομηχανία. Υπέγραψε συμβόλαιο με την Warner Records και άρχισε να γράφει τραγούδια επαγγελματικά.

Το 1997, στα 26 της, γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της, Ερνέστο Μπερταρέλι, σε δείπνο σε βίλα στη Σαρδηνία. «Υπήρχαν τόσο πολλά κορίτσια που ήθελαν να είναι μαζί του που πιστεύω ότι με θεώρησε απλώς αναζωογονητική», είχε πει σε συνέντευξή της για τη γνωριμία της με τον πλουσιότερο άνδρα της Ελβετίας.

#fantasy #mothernature #fairytales #dressup thank you @ghel_coiffeur @jenniferbehr @jamesorileymua makeup @versace_official preparation for @lisabilton happy Birthday beautiful

A post shared by @kirstybertarelli on Jun 20, 2016 at 7:49am PDT

Η απίθανη ζωή της πλουσιότερης Βρετανίδας: Από τα καλλιστεία στο τραγούδι και την αγκαλιά του πάμπλουτου συζύγου της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το 2000 η ζωή της άλλαξε. Παντρεύτηκε τον Μπερταρέλι, ο οποίος της είχε κάνει πρόταση γάμου με τη βοήθεια μίας μπάντας Μαριάτσι στο Μεξικό, ενώ την ίδια χρονιά το τραγούδι της «Black Coffee», για το συγκρότημα «All Saints», έφτασε στο νο1. Επιπλέον, το 2000 έγινε η πλουσιότερη γυναίκα στη Βρετανία, κυρίως χάρη στον σύζυγό της. Ο Μπερταρέλι πούλησε την Serono, τη φαρμακευτική εταιρεία της οικογένειάς του, για 9 δισ. λίρες το 2006.

Το ζευγάρι δεν άργησε να αποκτήσει το πρώτο του παιδί. Στο ταξίδι του μέλιτος, ενώ έκαναν σαφάρι, έμεινε έγκυος στην κόρη τους Κιάρα, η οποία είναι σήμερα 15 ετών. Αργότερα απέκτησαν τον 11χρονο σήμερα Φάλκο και τον 9χρονο Αλσέο.

#happydays #shemademyday #ibiza I love you @djernie22 hold on to you forever

A post shared by @kirstybertarelli on Jun 20, 2016 at 8:01am PDT

I love my bikinis @juliehickman1 #dreamcatcher #dreamchaser #2017wishes

A post shared by @kirstybertarelli on Jan 4, 2017 at 9:33am PST

Αρχικά, αναγκάστηκε να βάλει σε αναμονή τα όνειρά της για καριέρα ως τραγουδίστρια, καθώς η οικογένεια μετακόμισε στη Ν. Ζηλανδία και στη συνέχεια στην Ισπανία, για χάρη της ιστιοπλοϊκής ομάδας του συζύγου της, Alinghi, η οποία κέρδισε το America's Cup το 2003 και το 2007.

Η απίθανη ζωή της πλουσιότερης Βρετανίδας: Από τα καλλιστεία στο τραγούδι και την αγκαλιά του πάμπλουτου συζύγου της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η απίθανη ζωή της πλουσιότερης Βρετανίδας: Από τα καλλιστεία στο τραγούδι και την αγκαλιά του πάμπλουτου συζύγου της [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η απίθανη ζωή της πλουσιότερης Βρετανίδας: Από τα καλλιστεία στο τραγούδι και την αγκαλιά του πάμπλουτου συζύγου της [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Από το 2008 άρχισαν να μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στην Ελβετία και το Λονδίνο, με εκείνη να πηγαίνει διαρκώς σε πάρτι, επιδείξεις μόδας και να ταξιδεύει συχνά για διακοπές, ενώ άρχισε να ασχολείται και με το τραγούδι. Ηδη έχει εμφανιστεί σε συναυλία δίπλα στον Μικ Χάκναλ των Simply Red, ενώ έχει τραγουδήσει για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα του Μονακό. Ηδη έχει βγάλει κάποια άλμπουμ, ενώ το single της «Twilight» με τον DJ Αρμιν βαν Μπιούρεν ήταν για 9 εβδομάδες στην κορυφή των ευρωπαϊκών dance charts το 2012.

And she's still going and going and going @phoenixradiofm #dontstop #keeponmovin cheers @gregdukeson

A post shared by @kirstybertarelli on Jun 25, 2014 at 12:39am PDT

Παράλληλα ταξιδεύει συνέχεια, είτε με φίλους είτε με τον σύζυγο και τα παιδιά της, τις περισσότερες φορές με το σούπερ γιοτ των 160 εκατ. δολαρίων που τους ανήκει και με το οποίο είχε περάσει και από την Ελλάδα πέρυσι.

I went to the end of the sea And you were the sky And you carried me #paradisebay #antartic

A post shared by @kirstybertarelli on Jan 7, 2016 at 10:33am PST

I can't believe it's the last day of 2016 CHEERS EVERYONE HERES TO A FAB 2017

A post shared by @kirstybertarelli on Dec 31, 2016 at 11:44am PST

Φωτογραφίες: AP, Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ