Cellier: Οι καλύτερες προτάσεις για να τιμήσετε την Γιορτή της Μητέρας [εικόνες] - iefimerida.gr

Cellier: Οι καλύτερες προτάσεις για να τιμήσετε την Γιορτή της Μητέρας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει.

Μία ξεχωριστή ημέρα για ένα ξεχωριστό πρόσωπο, χρειάζεται και ένα ξεχωριστό δώρο.

Τα Cellier έχουν τις καλύτερες προτάσεις για να τιμήσετε το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας. Ένα υπέροχο, γευστικό κρασί και ένα γλυκό φιλί για την αγαπημένη μας μαμά.

Κυριακή 14 Μαΐου 2017. Επιλέξτε το κρασί που της ταιριάζει, διαμορφώστε το κατάλληλο σκηνικό και απολαύστε όμορφες, μοναδικές στιγμές με την πιο αγνή και ανιδιοτελή αγάπη της ζωής σας.

Ας δούμε ποια κρασιά προτείνουν τα Cellier για την ξεχωριστή αυτή γιορτή:

Cabernet d'Anjou rose, Langlois-Chateau - ένα κρασί-κόσμημα για τα ζεστά καλοκαιρινά απογεύματα!

Cellier: Οι καλύτερες προτάσεις για να τιμήσετε την Γιορτή της Μητέρας [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ένα ροζέ κρασί φτιαγμένο για να συναρπάζει ντελικάτες μύτες, που αρέσκονται σε αρώματα κόκκινων φρούτων. Ζωντανό στο στόμα, με μια γλυκιά φρεσκάδα, θα συντροφεύσει όμορφα μια ταινία ως απεριτίφ, ένα Cheesecake, ή μια τάρτα φρούτων.

Το Cabernet d’ Anjou ήταν το πρώτο ροζέ κρασί από Cabernet Sauvignon ή Franc. Πρόκειται για ένα ημίξηρο φρουτώδες κρασί, με δροσερή οξύτητα που ισορροπεί την ελαφριά γλύκα του. Έχει αρώματα κόκκινων φρούτων και καραμέλας που αφήνει μια γλυκιά επίγευση.

Ένα κρασί ασυναγώνιστα γευστικό, για… γοητευτικές μαμάδες.

Baccorosa, Zonin - αφρώδες και διασκεδαστικό

Cellier: Οι καλύτερες προτάσεις για να τιμήσετε την Γιορτή της Μητέρας [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Με έντονα ανθικά και φρουτώδη αρώματα, το Baccorosa του Zonin έρχεται από την Ιταλία. Λαμπερό ρουμπινί χρώμα, με γρήγορες, μεσαίου μεγέθους φυσσαλίδες, μέτριας διάρκειας.

Στο στόμα είναι απαλά γλυκό, δροσερό με απαλό αφρισμό και ελαφρύ σώμα και μακριά επίγευση με απαλά αρώματα κανέλας και μοσχοκάρυδου.

Συνδυάζεται με μπισκότα, γλυκά αλλά πίνεται ευχάριστα και μόνο του. Το χρώμα είναι ροζ χαλαρωτικό, η γεύση βελούδινη, τα αρώματα παιχνιδιάρικα και το αλκοόλ χαμηλό ένας ιδανικός συνδυασμός για την… τρυφερή μαμά.

Μοντοφώλι- γλυκό με κεχριμπαρένιο χρώμα

Cellier: Οι καλύτερες προτάσεις για να τιμήσετε την Γιορτή της Μητέρας [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Το ξεχωριστό αυτό κρασί προέρχεται από το Κτήμα Μοντοφώλι, στην Παλαιά Χώρα Καρύστου, και περιέχει τέσσερις αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες: Ασύρτικο, Αηδάνι, Αθήρι και Λιάτικο.

Με κεχριμπαρένιο χρώμα, αναδύει αρώματα βανίλιας και φρεσκοκομμένου καφέ, ενώ η ισορροπία της γεύσης μελιού και της εντυπωσιακής του οξύτητας αφήνουν για πολλή ώρα μια μοναδική επίγευση.

Συνδυάζεται με τάρτες φρούτων, κομπόστες γλυκά σοκολάτας και καφέ. Μάλιστα, συνδυάζεται εξαιρετικά με τη Σοκολάτα από το Κτήμα Μοντοφώλι, η οποία έχει δημιουργηθεί για να ταιριάζει απόλυτα με το συγκεκριμένο κρασί! Ιδανική επιλογή για την πιο… γλυκιά μαμά του κόσμου!

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ: cellier.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μητέρα κρασιά Cellier
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ