Προφυλακίστηκε ο βιαστής της Δάφνης -Ερευνα για τη γνησιότητα των πιστοποιητικών τυφλότητας - iefimerida.gr

Προφυλακίστηκε ο βιαστής της Δάφνης -Ερευνα για τη γνησιότητα των πιστοποιητικών τυφλότητας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε αμέσως μετά την απολογία του με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 52χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 22χρονης φοιτήτριας.

Την ίδια ώρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα πιστοποιητικά τυφλότητας που υποστηρίζει ότι έχει στη διάθεση του ο κατηγορούμενος είναι γνήσια, καθώς και από ποιον και ποτέ εκδόθηκαν.

Σύμφωνα με τον διορισμένο από τις ανακριτικές αρχές συνήγορο του Ελευθέριο Ειρηνάκη, ο 52χρονος έχει σοβαρό πρόβλημα τυφλότητας και προς επίρρωση των ισχυρισμών του υπέβαλλε
αίτημα πραγματογνωμοσύνης, ωστόσο στον φάκελο της δικογραφίας δεν συμπεριλαμβάνονται τα χαρτιά του ΚΕΠΑ.

Αναφερόμενος στους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου, ο συνήγορος του υποστήριξε πως επιμένει στα όσα είπε προανακριτικά, ότι δηλαδή είχε συμφωνία με την φοιτήτρια να της δίνει περισσότερα χρήματα για να του κάνει σεξουαλικές...χάρες.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους εάν ο εντολέας του οδηγούσε μηχανάκι, υποστήριξε ότι πράγματι οδηγούσε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού στο παρελθόν πριν προκληθεί το πρόβλημα στα μάτια του.

«Μπορεί να κινείται με σκιές και φως. Δεν ξεχωρίζει πρόσωπα. Όπως μου είπε τις κάμερες στο σπίτι τις είχε για να τον βοηθούν να κινείται. Ότι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας και αυτό, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, μπορεί να αποδειχθεί από το υλικό των καμερών.
Είχε βιντεοσκοπήσει τις κινήσεις και την περιβολή της κοπέλας που δικαιολογεί τον ισχυρισμό του.
Είναι σε κατάσταση σοκ. Είχαν μια άλλου είδους σχέση», υποστηρίζει ο κατηγορούμενος.


Προφυλακίστηκε ο βιαστής της Δάφνης -Ερευνα για τη γνησιότητα των πιστοποιητικών τυφλότητας  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ