Απίστευτη κίνηση του Κόντε - Γιατί χειροκροτούσε τον αντίπαλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτη κίνηση του Κόντε - Γιατί χειροκροτούσε τον αντίπαλο [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Αντόνιο Κόντε βρίσκεται ελάχιστα βήματα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως το πρώτο πράγμα που έκανε μετά τον αγώνα με την Μίντλεσμπρο, ήταν να αγκαλιάσει και να χειροκροτήσει τους αντιπάλους, οι οποίοι υποβιβάστηκαν στην Τσάμπιονσιπ.

Ο Ιταλός προπονητής είδε την Τσέλσι να νικά 3-0 την Μίντλεσμπρο, να αυξάνει τη διαφορά της από την Τότεναμ και παράλληλα να στέλνει την ομάδα του «Ρίβερσαϊντ» στην Τσάμπιονσιπ.

Ωστόσο, πριν αποχωρήσει από το γήπεδο, χαιρέτισε έναν-έναν τους παίκτες της Μίντλεσμπρο και στάθηκε μπροστά στο πέταλο όπου φιλοξενούνταν οι οπαδοί της αντιπάλου ομάδας για να τους χειροκροτήσει και να τους συμπαρασταθεί στην στενοχώρια του υποβιβασμού.

«Ενιωσα την ανάγκη να πάω και να τους χειροκροτήσω. Ευχομαι σε κάθε παίκτη της Μίντλεσμπρο καλή τύχη την επόμενη σεζόν», τόνισε ο Ιταλός μετά το ματς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντόνιο Κόντε Τσέλσι πρέμιερ λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ