Επικράτησε με 14-0 ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 26ο λεπτό [βίντεο] - iefimerida.gr

Επικράτησε με 14-0 ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 26ο λεπτό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία από το αποτέλεσμα του αγώνα της Πόλι Εχίδο με την Λόρκα για την τρίτη κατηγορία, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 14-0, παρά το γεγονός πως αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 26ο λεπτό.

Η Εχίδο, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ανακοίνωσε την προηγούμενη Πέμπτη πως θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, μια και της είχαν απομείνει στο ρόστερ μόλις επτά επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Την επόμενη μέρα όμως εμφανίστηκε ένας επιχειρηματίας από τα Κανάρια Νησιά που ενδιαφέρθηκε για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας.

Τελικά κι ενώ αναμενόταν η Εχίδο να μην αγωνιστεί στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Λόρκα, κατέβηκε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας 12 παίκτες στη σύνθεσή της. Στο 26ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν ήδη 3-0 υπέρ της, η Λόρκα έμεινε με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά, κατάφερε να πετύχει άλλα 11 γκολ και να κερδίσει με 14-0!

Το περίεργο της υπόθεσης ξεκινά από την καταγγελία ανθρώπου της Λόρκα στο ημίχρονο της αναμέτρησης προς τον διαιτητή να ελέγξει καλύτερα την ταυτότητα των παικτών της Εχίδο που αγωνίζονταν. Την υποψία των ανθρώπων της Λόρκα κίνησε το γεγονός πως στην αρχική ενδεκάδα των γηπεδούχων εμφανιζόταν να παίζει ο Όσκαρ Τένα, ο οποίος έναν μήνα νωρίτερα είχε υποστεί ολική ρήξη χιαστών.

Συνέχεια στην υπόθεση έδωσαν οι αποκαλύψεις της τηλεοπτικής εκπομπής «Gol a Goal» του δικτύου «Canal Sur» σύμφωνα με τις οποίες, αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι, δεν ήταν αυτοί που εμφανίζονταν στο φύλλο αγώνος. Ο Χαβιγιλίγιο μάλιστα (ένας εξ αυτών που υποτίθεται ότι έπαιξαν) ανακοίνωσε ότι δεν βρισκόταν στο γήπεδο την ώρα του αγώνα, και φυσικά δεν πήρε μέρος σε αυτόν, ενώ προχώρησε σε μηνύσεις και αγωγές.

Πηγή: Contra.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ