Ο Μπιλ Κλίντον γράφει... θρίλερ: «Ο πρόεδρος αγνοείται» [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Μπιλ Κλίντον γράφει... θρίλερ: «Ο πρόεδρος αγνοείται» [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και έχει απασχολήσει με τη συγγραφική του δεινότητα και στο παρελθόν, ο πρώην πλανητάρχης Μπιλ Κλίντον μπαίνει δυναμικά στο χώρο της μυθοπλασίας: και συγκεκριμένα του θρίλερ.

Σε συνεργασία με τον Τζέιμς Πάτερσον, ίσως τον πιο πλούσιο συγγραφέα των τελευταίων ετών,ο Κλίντον ετοιμάζει το «Ο Πρόεδρος Αγνοείται. Που θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου του 2018.

«Το να εργάζεσαι πάνω σε ένα βιβλίο με πρωταγωνιστή έναν Πρόεδρο και να αφηγείται όσα γνωρίζεις εκ των έσω και τον τρόπο που λειτουργεί η Ουάσινγκτον, είναι πολύ διασκεδαστικό.

Και η συνεργασία με τον Τζέιμς είναι υπέροχη. Είμαι λάτρης της δουλειάς του αρκετό καιρό» δήλωσε ο Μπιλ Κλίντον.

Ο Πάτερσον από την άλλη, συχνά συγκαταλέγεται μεταξύ των λίστας των bestsellers των New York Times και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Ιούνιο του 2016, τα κέρδη από τις πωλήσεις του ανήλθαν στα 95 εκατ. δολάρια.

«Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος ανακοινώνοντας το νέο θρίλερ που γράφω με τον Μπιλ Κλίντον» έγραψε στο Twitter του ο διάσημος συγγραφέας.

«Το να δουλεύω με τον Πρόεδρο Κλίντον αποτελεί κορυφαία στιγμή στην καριέρα μου και το γεγονός ότι έχω πρόσβαση στην εμπειρία του από πρώτο χέρι, έχει κάνει τη συγγραφή του βιβλίου αυτού μοναδική» πρόσθεσε.

Ο τίτλος του θρίλερ ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από τον ίδιο τον Πρόεδρο του εκδοτικού Οίκου Άλφρεντ Νοφ, ενώ το χαρακτήρισε ως ένα «μοναδικό αμάλγαμα ίντριγκας, σασπένς και παρασκηνίων του παγκοσμίου δράματος από τις σπουδαιόρες πηγές εξουσίας.»

Πρόκειται για μία «blockbuster συνεργασία» πρόσθεσαν παράγοντες του εκδοτικού Οίκου.

Το μόνο που απομένει πλέον, είναι να κυκλοφορήσει το βιβλίο αλλά πολύ πιθανόν και η κινηματογραφική του μεταφορά.

Couldn't be more excited to announce my new thriller with @billclinton: THE PRESIDENT IS MISSING. Pre-order now at your favorite bookseller. pic.twitter.com/CJgWgVwavz

#BreakingNews: @billclinton and @JP_Books will together write a "one-of-a-kind thriller", coming 06/11/18! Preorder: https://t.co/mUloka4tuQ pic.twitter.com/fic5nu9zPe

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κλίντον θρίλερ Πάτερσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ