«Ετσι βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη -Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα» - Η συγκλονιστική ανάρτηση φίλης της - iefimerida.gr

«Ετσι βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη -Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα» - Η συγκλονιστική ανάρτηση φίλης της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο της ηθοποιού Μαίρης Τσώνη, η φίλη της, Lewsha Camille Simboura, έκανε μια σοκαριστική ανάρτηση στο facebook.

Η Simboura ανέφερε μεταξύ άλλων ότι βρήκε νεκρή την ηθοποιό στον 5ο όροφο και νιώθει ενοχές γιατί αν είχε φτάσει νωρίτερα, ίσως την είχε σώσει.

«Δεν το πιστεύω ότι μόλις βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη (διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό του Κυνόδοντα) στον 5ο όροφο. RIP. Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα. Ίσως θα μπορούσαμε να σε σώσουμε. Αισθάνθηκα ένοχη, ενώ έβλεπα τον Τζέιμς να σου παρέχει τις πρώτες βοήθειες (καρδιοαναπνευστική ανάνηψη). Έπρεπε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου. Ήθελε να με βοηθήσει με την υποκριτική και είχε συμφωνήσει να παίξει σε μια ταινία μικρού μήκους που ετοίμαζα...», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Ετσι βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη -Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα» - Η συγκλονιστική ανάρτηση φίλης της | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαιρη τσωνη Facebook
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ