Επίθεση υπ. Εργασίας σε Βρούτση: Τρομοκρατεί τους ασφαλισμένους - iefimerida.gr

Επίθεση υπ. Εργασίας σε Βρούτση: Τρομοκρατεί τους ασφαλισμένους

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή απάντηση έδωσε το υπ. Εργασίας, στον τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Βρούτση, ο οποίος μίλησε για «νέες εξοντωτικές εισφορές».

Σύμφωνα με δήλωση του υπουργείου, ο Βρούτσης υιοθετώντας ψεύτικους και παραπλανητικούς τίτλους, προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους ασφαλισμένους.

Μάλιστα το υπουργείο επικαλείται συνέντευξη της υπουργού, Έφης Αχτσιόγλου, στην οποία, όπως τονίζεται, δήλωσε «για το 2017 πως δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή. Η όποια παραμετρική αλλαγή θα αφορά το 2018, αλλά συγχρόνως θα εφαρμόζεται συνολική έκπτωση 15% στη βάση του υπολογισμού, με αποτέλεσμα οι εισφορές να βρίσκονται στα ίδια επίπεδα».

Αυτά σημαίνουν για τον Βρούτση «κυνική ομολογία περί νέων αυξήσεων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο, το οποίο τον κατηγορεί ότι «επιδίδεται στο αγαπημένο του σπορ, τη διαστρέβλωση».

Επίσης, το υπουργείο κάνει λόγο για «μαγειρεμένα» παραδείγματα από τον Βρούτση, τα οποία δεν περιλαμβάνουν, ούτε τις εκπτώσεις που ήδη εφαρμόζονται με τον ν.4387/2016, αλλά ούτε και όσες θα ισχύσουν το 2018, και «δεν χρήζουν άλλου σχολιασμού». Το ίδιο ισχύει και για το νεολογισμό «μικτό καθαρό εισόδημα», σημειώνει το υπουργείο Εργασίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Υπ. εργασίας Βρούτσης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ