Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Απόστολος Γκλέτσος [βίντεο] - iefimerida.gr

Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Απόστολος Γκλέτσος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σταμάτησε την απεργία πείνας ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος που διαμαρτύρονταν για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου Πελασγίας.

Η προσπάθεια που κατέβαλε ο κ. Γκλέτσος τελικά απέδωσε καρπούς και έτσι το εξεταστικό κέντρο θα παραμείνει ανοιχτό.

«Ύστερα από πολιτική παρέμβαση θα αλλάξουν οι αποφάσεις του ορισμού σχεδόν σε όλη τη Στερεά και θα επανέλθουμε περίπου στα εξεταστικά κέντρα των περσινών Πανελλαδικών εξετάσεων», δήλωσε ο περιφερειακός διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Δημητρίου.

«Ο περιφερειακός διευθυντής της Δευτεροβάθμιας μου δήλωσε ότι το θέμα έληξε, το εξεταστικό κέντρο της Πελασγίας και κάποια άλλα θα λειτουργήσουν. Θέλω να ευχαριστήσω την πολιτική ηγεσία. Τέλος καλό, όλα καλά. Ευχαριστώ για την κατανόηση τους. Εντάξει, Έλληνες είμαστε θέλουμε τον χρόνο μας να συνεννοηθούμε. Εντάξει χάσαμε και κανένα κιλό, καλό μας κάνει, δεν πειράζει όλα καλά», δήλωσε από την πλευρά του ο Απόστολος Γκλέτσος.


Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Απόστολος Γκλέτσος από LAMIASTARGR

Πληροφορίες & βίντεο: tvstar.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Απόστολος Γκλέτσος απεργία πείνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ