Διάψευση Σέρχιο Ράμος για το λεκτικό επεισόδιο με τον Ζοσέ Μουρίνιο - iefimerida.gr

Διάψευση Σέρχιο Ράμος για το λεκτικό επεισόδιο με τον Ζοσέ Μουρίνιο

Διάψευση Ράμος για το λεκτικό επεισόδιο με τον Μουρίνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας προχώρησε ο Σέρχιο Ράμος για την λεκτική αντιπαράθεση που φέρεται να είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο στην προπόνηση της προηγούμενης Παρασκευής.

«Όποιος λέει ότι υπάρχει διχόνοια στην ομάδα ή το κλίμα είναι άσχημο, λέει ψέματα. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα και θέλουμε να είμαστε ενωμένοι. Δουλεύουμε όλοι μαζί για να φτάσουμε στην επιτυχία», έγραψε στο προφίλ του στο twitter ο Ισπανός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο διεθνής άσος είχε το μεσημέρι της Δευτέρας συνάντηση με τον πρόεδρο των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος ήθελε να ενημερωθεί για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια των «μερένχες». Ο Ράμος διαβεβαίωσε τον Πέρεθ πως κανένας παίκτης δεν επέκρινε τον Πορτογάλο προπονητή και δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των παικτών με τον «Μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ