Πάτρα: Πώς υπάλληλος εξοικονόμησε πάνω από 900.000 για τον ΟΑΕΔ - iefimerida.gr

Πάτρα: Πώς υπάλληλος εξοικονόμησε πάνω από 900.000 για τον ΟΑΕΔ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωτοβουλία του υπαλλήλου του ΟΑΕΔ στην Πάτρα, Άγγελου Βώρου εξοικονόμησε στον οργανισμό το ποσό των 903.913 ευρώ τον χρόνο ή 75.326,14 ευρώ μηνιαίως, από τηλεπικοινωνιακές δαπάνες.

Ο κ. Βώρος, με τη βοήθεια συναδέλφων του κατάφερε ο οργανισμός να αναβαθμίσει το πληροφοριακό του σύστημα, και έτσι να εξασφαλίσει από τηλεπικοινωνιακές δαπάνες το παραπάνω ποσό που αντιστοιχεί στο εντυπωσιακό ποσοστό του 76%. Την πρωτοβουλία του υπαλλήλου εξήρε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Στον δημόσιο τομέα υπάρχουν άνθρωποι με ικανότητες και διάθεση προσφοράς. Με εμπιστοσύνη και στήριξη μπορούν να καινοτομούν προς όφελος όλων», αναφέρει ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Twitter, για την πρωτοβουλία του κ. Βώρου.

Η πλήρης ανάρτηση του κ. Τσίπρα έχει ως εξής: «Στον δημ. τομέα υπάρχουν άνθρωποι με ικανότητες και διάθεση προσφοράς. Με εμπιστοσύνη & στήριξη μπορούν να καινοτομούν προς όφελος όλων. 1/2 . Δήλωση για την παραδειγματική πρωτοβουλία του κ. Ά. Βώρου, εργαζόμενου του ΟΑΕΔ. 2/2».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΑΕΔ Πάτρα εξοικονόμηση υπάλληλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ