Οριστικό τέλος στις μετακινήσεις οπαδών από τον Γιώργο Βασιλειάδη - iefimerida.gr

Οριστικό τέλος στις μετακινήσεις οπαδών από τον Γιώργο Βασιλειάδη

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης βάζει οριστικό τέλος στις μετακινήσεις οπαδών στον ελληνικό αθλητισμό, μετά τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Τα σκληρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, οδήγησαν τον Βασιλειάδη στην απόφαση να μην επιτρέψει την μετακίνηση οπαδών στο μέλλον.

Ηταν ο ίδιος, ο οποίος είχε ανοίξει πάλι το θέμα της μετακίνησης οπαδών και αρκετοί θεώρησαν πως ο τελικός του Κυπέλλου θα ήταν ένα μεγάλο τεστ μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση.

Ωστόσο μόλις λίγες ώρες μετά τον τελικό, ο Βασιλειάδης ετοιμάζεται δια νόμου να απαγορεύσει κάθε μετακίνηση οπαδών φιλοξενούμενης ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υφυπουργός από το βράδυ της Πέμπης επιθυμούσε την αναβολή του αγώνα μετά τους φόβους που είχαν εκφραστεί από τους αρμόδιους φορείς για πιθανότητα επεισοδίων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ωστόσο οι πιέσεις από όλες τις πλευρές για την διεξαγωγή του αγώνα, τον οδήγησαν στο να δώσει τελικά τη συγκατάθεσή του

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ