Τους «έπιασαν» στα βαφτίσια -Η κινηματογραφική σύλληψη των ληστών των χρηματοκιβωτίων - iefimerida.gr

Τους «έπιασαν» στα βαφτίσια -Η κινηματογραφική σύλληψη των ληστών των χρηματοκιβωτίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, πάνοπλοι αστυνομικοί και άνδρες των ΕΚΑΜ επέφεραν ένα πολύ μεγάλο χτύπημα με πολλές συλλήψεις μελών της σπείρας των χρηματοκιβωτίων.

Η ενέδρα της ΕΛ.ΑΣ. στήθηκε σε χώρο που αιφνιδίασε απόλυτα τους κακοποιούς, αφού πραγματοποιήθηκε σε χώρο δεξιώσεων της δυτικής Αττικής όπου είχαν συγκεντρωθεί για μία βάφτιση.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η αστυνομική επιχείρηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 1.00 τα ξημερώματα, ωστόσο οι ληστές είχαν αρχίσει να καταναλώνουν πολύ αλκοόλ και οι αστυνομικοί έκριναν ότι θα ήταν πιο αποτελεσματική τακτικά η επιχείρηση να πραγματοποιηθεί νωρίτερα, αφού αν οι ύποπτοι ήταν σε κατάσταση μέθης θα αύξανε σημαντικά τις αντιδράσεις τους.

Στη Ρωσία έχει διαφύγει ένα από τα αρχηγικά μέλη

Η Αστυνομία συνέλαβε 15 άτομα, στο σύνολό τους από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης με εξαίρεση έναν 26χρονο Αλβανό, και προχώρησε σε 20 προσαγωγές. Στη «σύναξη» της περασμένης Πέμπτης δεν συμμετείχε ένα από τα αρχηγικά μέλη με καταγωγή από τη Ρωσία, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φύγει για την πατρίδα του (εκεί ζουν οι γονείς του) λόγω αιφνίδιου θανάτου συγγενικού του προσώπου. «Τον ήξεραν όλοι με το ψευδώνυμό του. Ο λόγος του μετρούσε στην οργάνωση», λέει χαρακτηριστικά καλά πληροφορημένη πηγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ