Οπλισμένος άνδρας κατέλαβε τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα Χανίων -Ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς [εικόνες] - iefimerida.gr

Οπλισμένος άνδρας κατέλαβε τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα Χανίων -Ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς [εικόνες]

Φωτογραφία: IntimeNews/ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική διεύθυνση Χανίων, καθώς ένας οπλισμένος άνδρας έχει καταλάβει αυτή την ώρα τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ, στην Σούδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «zarpanews.gr», πρόκειται για έναν 45χρονο πατέρα πέντε παιδιών που συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ.

Ο άνδρας ζητά να δει τον Εισαγγελέα και να μιλήσει στον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, καθώς φαίνεται ότι θέλει να ανανεώσει την άδεια του περιπτέρου του για το οποίο υπάρχει απόφαση κατεδάφισης.

Ο 45χρονος άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών που έχουν αποκλείσει το σημείο. Ο 45χρονος, δεν κρατά ομήρους, ωστόσο στο κτίριο που έχει καταλάβει, βρίσκονται τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν κλειδωθεί σε ένα γραφείο.

Σύμφωνα με τον Ant1, που μίλησε με τον ένοπλο, ο δράστης δήλωσε πως έχει τραυματιστεί στα πόδια από την ανταλλαγή πυροβολισμών.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Χανίων δήλωσε: «Το θέμα το χειριζόμαστε από το πρωί και εγώ έχω εμπλακεί στην υπόθεση γιατί εμμέσως αφορά και τον δήμο. Υπάρχει ένα περίπτερο που χρησιμοποιεί ο εν λόγω κύριος και το οποίο κανονικά δεν έχει άδεια λειτουργίας. Εχει λήξει η άδεια του αναπήρου που την είχε κάποτε, έχουν περάσει και τα δέκα χρόνια που υπάρχει ένα περιθώριο και ουσιαστικά αυτός χρησιμοποιεί ένα περίπτερο που δεν έχει κανονική άδεια. Και άλλη φορά του έχουμε δώσει μια παράταση διότι όντως υπάρχει ένα πρόβλημα ανθρώπινο έχει παιδιά αυτός ο άνθρωπος να θρέψει».

«Ενεργούμε ώστε να λήξει αυτή η υπόθεση. Είμαι σε συνεννόηση με το πατέρα του και ελπίζω να μην διακινδυνεύσει κανείς», πρόσθεσε στον Ant1 ο δήμαρχος.

Οπλισμένος άνδρας κατέλαβε τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα Χανίων -Ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οπλισμένος άνδρας κατέλαβε τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα Χανίων -Ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αυτή την ώρα στο σημείο έχει φθάσει ειδικός ψυχολόγος διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ προκειμένου να πείσει το δράστη να παραδοθεί καθώς και πρόσωπα του συγγενικού του περιβάλλοντος, ενώ όπως έγινε πριν από λίγο γνωστό ο δήμαρχος Χανίων σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η κατάσταση ανέλαβε γραπτή δέσμευση ότι, τουλάχιστον για την καλοκαιρινή περίοδο, δεν θα εφαρμοστεί η απόφαση κατεδάφισης.

Οπλισμένος άνδρας κατέλαβε τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα Χανίων -Ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Οπλισμένος άνδρας κατέλαβε τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα Χανίων -Ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Οπλισμένος άνδρας κατέλαβε τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα Χανίων -Ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: IntimeNews/ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ & zarpanews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σούδα ένοπλος ΟΚΑΝΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ