Aνακοινώνονται σήμερα οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ - iefimerida.gr

Aνακοινώνονται σήμερα οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ

φαβορί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα Όσκαρ καθώς σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν οι ταινίες που θα διεκδικήσουν στις 26 Φεβρουαρίου τα χρυσά αγαλματίδια της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στο Kodak Theatre.

Τα στοιχήματα έχουν αρχίσει να πέφτουν με τις ταινίες «The Artist» και «Οι Απόγονοι» να φιγουράρουν ως επικρατέστερες λόγω της επιτυχίας τους στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών.

Μάλιστα το «The Artist» δεν σταμάτησε να μαζεύει από τότε βραβεία και υποψηφιότητες, στα βρετανικά BAFTA, την Ένωση Αμερικανών Παραγωγών και την Ένωση Κριτικών του Λονδίνου.

Μέσα στα «φαβορί» είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Μέριλ Στριπ που επίσης σάρωσαν στις Χρυσές Σφαίρες.

Υποψηφιότητες εκτιμάται επίσης πως θα αποσπάσουν οι ταινίες «Hugo» του Μάρτιν Σκορσέζε, «Το Αλογο του Πολέμου» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, οι «Υπηρέτριες» του Τέιτ Τέιλορ και το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» του Γούντι Άλεν.

Η απονομή των βραβείων θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου με παρουσιαστή για άλλη μία φορά τον ηθοποιό Μπίλι Κρίσταλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ