Γεννηματά: Το 4ο μνημόνιο φέρει πλέον επισήμως την υπογραφή του πρωθυπουργού - iefimerida.gr

Γεννηματά: Το 4ο μνημόνιο φέρει πλέον επισήμως την υπογραφή του πρωθυπουργού

Φωτογραφία: Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση σε κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά.

«Δεν μπορούμε να ζούμε άλλο στο ίδιο έργο θεατές» υποστήριξε νωρίτερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

«Αυτό της διαδοχής κυβερνήσεων και ανθρώπων που ό,τι και αν έλεγαν, ό,τι και αν φώναζαν, πότε στο Ζάππειο, πότε στη Θεσσαλονίκη, πότε αγκαλιά με τους Αγανακτισμένους της Πλατείας, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε στον τόπο. Πάρα μόνο να διχάσουν. Μια νέα, εθνική γραμμή συνεννόησης είναι αναγκαία», ισχυρίστηκε νωρίτερα σε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του δημάρχου Ελληνικού –Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου. η Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας για το επίμαχο τέταρτο μνημόνιο, η Γεννηματά κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «φέρει πλέον επισήμως την υπογραφή του πρωθυπουργού»

Πρόκειται, είπε χαρακτηριστικά, για «συμφωνία με όρους συνθηκολόγησης ηττημένου που υποθηκεύει το μέλλον του τόπου, χωρίς αναπτυξιακό αντίκρισμα, με δυσθεώρητους στόχους για πλεονάσματα. Χωρίς καν τη βεβαιότητα ότι θα μπορέσουμε επιτέλους να μιλήσουμε για την αναγκαία απομείωση του χρέους».

Συνέχισε δε τονίζοντας ότι «η νέα συμφωνία μεγαλώνει το λογαριασμό, βαθαίνει την ύφεση, μας βυθίζει ακόμη πιο μέσα στο τέλμα και το αδιέξοδο. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο στο ίδιο μοτίβο».

Η Γεννηματά βρήκε μάλιστα την ευκαιρία να μιλήσει για τη στρατηγική του κόμματός της για την Ελλάδα, με τρίπτυχο, Ανάπτυξη –Απασχόληση –Αλληλεγγύη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώφη Γεννηματά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ