ΗΠΑ: Σχεδόν 400 πουλιά νεκρά – Αποπροσανατολίστηκαν και έπεσαν πάνω σε ουρανοξύστη [εικόνα] - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Σχεδόν 400 πουλιά νεκρά – Αποπροσανατολίστηκαν και έπεσαν πάνω σε ουρανοξύστη [εικόνα]

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα τραγικό θέαμα αντίκρισαν οι υπάλληλοι του κτιρίου όπου στεγάζεται η εταιρεία της Αμερικανικής Εθνικής Ασφάλειας, στο Γκάλβεστον του Τέξας.

Σχεδόν 400 πουλιά – 395 για την ακρίβεια, αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για 346 – έχασαν τον προσανατολισμό τους με αποτέλεσμα να συντριβούν πάνω στον ουρανοξύστη.

Όταν οι υπάλληλοι της εταιρείας έφτασαν το πρωί της Πέμπτης στη δουλειά τους αντίκρισαν τη θλιβερή εικόνα με τα 395 νεκρά ωδικά πτηνά.

Το σμήνος μετανάστευε, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή στον Κόλπο του Μεξικό.

Ωστόσο, όπως λένε οι ειδικοί, το πιο πιθανό είναι να αναγκάστηκαν να πετάξουν χαμηλά λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα να παρερμηνεύσουν τα έντονα φώτα του κτιρίου τη νύχτα και να πέσουν πάνω τους.

Από την συντριβή γλίτωσαν μόλις 3 πουλιά, που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Άγριας Ζωής του Τέξας για να αναρρώσουν.

346 migratory birds, 1 night, 1 Galveston building. A tough reminder for bird-friendly lighting and design. Act: https://t.co/VfuKpG54Yq pic.twitter.com/9x7Xy4JZp4

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ πουλιά νεκρά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ