Ο άνθρωπος που θα σταθεί δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ μετά την παραίτηση του Φίλιππου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο άνθρωπος που θα σταθεί δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ μετά την παραίτηση του Φίλιππου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παραίτηση του πρίγκιπα Φίλιππου από τα καθήκοντά του και η συνταξιοδότησή του το φθινόπωρο έκαναν πολλούς να αναρωτηθούν ποιος θα πάρει την θέση του δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Daily Mail υποστηρίζει πως το νέο «plus one» της βασίλισσας θα είναι ο δεύτερος γιος της, πρίγκιπας Αντριου. Ο δεύτερος γιος της βασίλισσας απροσδόκητα θα είναι ο άνθρωπος που θα στέκεται στο πλευρό της στη θέση του πατέρα του, με βασιλικούς παρατηρητές να κάνουν περιγράφουν την κίνηση αυτή ως «αποκατάσταση» του πρίγκιπα Αντριου. Εχει να κάνει δηλαδή λίγο πολύ με την ρήξη που φέρεται να έχει με τον αδελφό του πρίγκιπα Κάρολο.

Ο πρίγκιπας Αντριου, στα 68 του χρόνια, είναι ο παλαιότερος ενεργός άνδρας της βασιλικής οικογένειας μετά την παραίτηση του πατέρα του.

«Ο πρίγκιπας Αντριου έχει προγραμματίσει πολλές εμφανίσεις υψηλού επιπέδου και έχει δεσμευτεί να συνοδεύσει τη βασίλισσα σε αρκετές περιπτώσεις», δήλωσε ανώτερη πηγή του παλατιού, προσθέτοντας πως το «ίδιο ισχύει και για τους Γούιλιαμ, Κέιτ και Χάρι».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η απόφαση του πρίγκιπα Ουίλιαμ να αφήσει την εργασία τους ως πιλότος στην Υπηρεσία Ανατολικών Αερομεταφορών της Ανατολικής Αγγλίας και να μετακομίσει με την οικογένειά του στο παλάτι του Κένσινγκτον ήταν κινήσεις υποστήριξης της 91χρονης.

Ο άνθρωπος που θα σταθεί δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ μετά την παραίτηση του Φίλιππου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η διαμάχη με τον πρίγκιπα Κάρολο για τα παιδιά τους

Οι δύο γιοι της βασίλισσας Ελισάβετ άνοιξαν μέτωπο στο παλάτι, με τον πρίγκιπα Αντριου να ζητά περισσότερα προνόμια για τις κόρες του Βεατρίκη και Ευγενία, προσπαθώντας να τους εξασφαλίσει θέση στη λίστα με τους επίσημους εκπροσώπους του στέμματος.

Η ιδιότητα αυτή, εαν και εφόσον τους προσδοθεί, θα εξασφαλίσει στις απογόνους του Άντριου δημόσια επιχορήγηση. Ωστόσο ο πρίγκιπας Κάρολος δεν συμφωνεί με αυτό.

Η άρνηση του Καρόλου ήταν κατηγορηματική, με τον Αντριου να στέλνει επιστολή στη βασίλισσα καλώντας την να πάρει θέση.

Υποστηρίζει εδώ και καιρό ότι η 28χρονη Βεατρίκη και η 26χρονη Ευγενία είναι οι μόνες "εξ αίματος πριγκίπισσες" της οικογένειας και πρέπει να έχουν πλήρη βασιλικά καθήκοντα όπως οι εξάδελφοί τους (ο Ουίλιαμ και ο Χάρι), συνεπώς να διαθέτουν κατοικία ανάλογη με των εξαδέλφων τους στα Ανάκτορα του Κένσινγκτον», είχε πει πηγή στην Sunday Express.

Γεγονός είναι πως οι κόρες του πρίγκιπα Αντριου δεν έχουν «καμία τύχη» στο παλάτι, με τον Ουίλιαμ, την Κέιτ, τον Χάρι και πλέον τον μικρούλη Τζορτζ και την Σάρλοτ να βρίσκονται συνεχώς στο προσκήνιο.

Ο άνθρωπος που θα σταθεί δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ μετά την παραίτηση του Φίλιππου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο σεξομανής πρίγκιπας Αντριου

Ο πρίγκιπας έχει απασχολήσει πολλάκις τον βρετανικό Τύπο με τα σεξουαλικά του σκάνδαλα. Ενα από αυτά που είχε προκαλέσει σάλο και διαψεύστηκε, ωστόσο, άμεσα από το Παλάτι -κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο για το Μπάκιγχαμ, ήταν η εμπλοκή του σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης.

Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, που ισχυρίζεται ότι υπήρξε «σκλάβα του σεξ» στον Αμερικανό τραπεζίτη Τζέφρι Επστάιν επί τρία χρόνια, περιέγραψε την πρώτη της συνάντηση με τον πρίγκιπα Αντριου στα 17 της χρόνια.

«Είχα συνηθίσει να με χρησιμοποιούν οι άνδρες για το σεξ, αλλά δεν είχα συνηθίσει μία τέτοια συμπεριφορά δημοσίως και όχι από έναν πρίγκιπα που είχε κόρες. Ενιωθα ότι όλοι μας κοιτούσαν», ανέφερε, υποστηρίζοντας πως πέρασε το βράδυ της με τον πρίγκιπα καθώς ήταν «δώρο» του τραπεζίτη φίλου του.

Η ίδια αναφέρει πως για τις υπηρεσίες της έλαβε 15.000 δολάρια από τον τραπεζίτη, ενώ επιμένει ότι στις βίλες του Επστάιν υπήρχαν εγκατεστημένες κάμερες που κατέγραψαν το τετ α τετ της με τον Αντριου.

Η φημολογούμενη σχέση με την Κάιλι Μινόνγκ

Πρόσφατα, ο πρίγκιπας Αντριου απασχόλησε και πάλι τα Μέσα με την προσωπική του ζωή, με το αυστραλιανό περιοδικό New Idea να υποστηρίζει πως στην αγκαλιά του έχει πέσει η τραγουδίστρια Κάιλι Μινόνγκ, με την οποία και βγαίνει κρυφά.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δυο τους ήταν καλοί φίλοι και μετά τον χωρισμό της Κάιλι, με τον πρίγκιπα να επικοινωνεί με την ποπ τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό, εκφράζοντας τη λύπη του. Από τότε είναι αχώριστοι, με την Κάιλι να περνά αρκετές νύχτες κοντά του.

Επικαλούμενο, δε, πηγή από το παλάτι, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο πρίγκιπας Αντριου είναι «100% ερωτοχτυπημένος» με την σταρ.

Ο άνθρωπος που θα σταθεί δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ μετά την παραίτηση του Φίλιππου [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ