Γκιουλέκας: Ο Μπουτάρης ξεπέρασε όλα τα όρια - iefimerida.gr

Γκιουλέκας: Ο Μπουτάρης ξεπέρασε όλα τα όρια

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας, με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε ο δήμαρχος την παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στο δημαρχείο μαθητές, δάσκαλοι και γονείς του 12ου δημοτικού σχολείου.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και αν. Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνος για θέματα Μακεδονίας -Θράκης, σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Το είδαμε κι αυτό! Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης να υβρίζει χυδαιότατα, με εκφράσεις πεζοδρομίου, μικρά παιδιά μέσα στο Δημαρχείο! Για άλλη μια φορά ο Μπουτάρης ξεπέρασε όλα τα όρια!Είναι ντροπή να χρησιμοποιεί εκφράσεις χαμαιτυπείου αναφερόμενος σε παιδιά δημοτικού και εκπαιδευτικούς επειδή "τόλμησαν" να διαμαρτυρηθούν για το σχολείο τους! Ο Γιάννης Μπουτάρης αποδεικνύεται συνεχώς πολύ κατώτερος των περιστάσεων!»

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ