Νατάσσα Μποφίλιου: «Είμαι με τον σύντροφό μου αρκετά χρόνια, ζούμε μαζί» [εικόνες] - iefimerida.gr

Νατάσσα Μποφίλιου: «Είμαι με τον σύντροφό μου αρκετά χρόνια, ζούμε μαζί» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eίναι μια από τις πιο αξιόλογες ερμηνεύτριες της γενιάς της. Μια γυναίκα που ξέρει να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, παρά μόνο με τη δουλειά της.

Η Νατάσσα Μποφίλιου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Οmikron και μίλησε για όλα αυτά που αγαπά. Ενδιαφέρον έχει η -για πρώτη φορά- δημόσια αναφορά στον άνθρωπο της ζωής της, τον επί χρόνια σύντροφό της, Χρήστο Κορτσέλη.

Σκέφτηκες πώς θα είσαι ως μάνα; Εάν θα είσαι και εκεί υπερπροστατευτική; Oχι γιατί δεν το έχω σκεφτεί. Κάποιες φάσεις περνάει απ’ το μυαλό μου αλλά είναι μακρινό.

Για εσάς τις γυναίκες είναι πιο δύσκολο γιατί υπάρχει αντίστροφη μέτρηση. Μου δημιουργεί ανασφάλεια αυτό αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα παιδί. Είναι πιθανά όλα τα σενάρια. Εάν γίνει όμως θέλω να το κάνω αφοσιωμένα και όσο καλύτερα μπορώ γιατί ξέρω ότι είναι μεγάλη ευθύνη.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξής της στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ