Aγρίνιο: Εκλεψαν τους υπολογιστές του σχολείου -Συνελήφθη ανήλικος - iefimerida.gr

Aγρίνιο: Εκλεψαν τους υπολογιστές του σχολείου -Συνελήφθη ανήλικος

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλοπή υπολογιστών από σχολικό συγκρότημα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Αγρίνιο, με την υπόθεση να εξιχνιάζεται άμεσα και οι αρχές να αναζητούν έναν 19χρονο.

Μαζί με τον δράστη που ταυτοποιήθηκε, συνελήφθη ακόμη ένα ανήλικο παιδί καθώς είχε προβεί στην αγορά ενός εκ των κλεμμένων υπολογιστών.

Ειδικότερα, ο ανήλικος δράστης είχε παραβιάσει παράθυρο του σχολείου τα ξημερώματα της Κυριακής και είχε πάρει πέντε φορητούς υπολογιστές από εκεί που φυλάσσονταν. Οπως φαίνεται στη συνέχεια προέβη και στην κλοπή του κυλικείου, αποσπώντας το ποσό των 40 ευρώ που είχε στο εσωτερικό η ταμειακή μηχανή. Οι αρμόδιες αρχές ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 19χρονου και αναζητείται, ωστόσο έμαθαν το μέρος που είχε κρύψει τη λεία του.

Οι τέσσερις εξ αυτών εντοπίστηκαν φυλαγμένοι κοντά στο Εθνικό Στάδιο Αγρινίου ενώ τον άλλον διαπίστωσαν ότι τον είχε αγοράσει ένας 14χρονος.

Ο 14χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, ενώ οι γονείς του κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου ενώ σε βάρος του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύλληψη Αγρίνιο υπολογιστές σχολείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ