Σοκ στη Δάφνη: Τυφλός νάρκωσε και βίασε 22χρονη που τον βοηθούσε - iefimerida.gr

Σοκ στη Δάφνη: Τυφλός νάρκωσε και βίασε 22χρονη που τον βοηθούσε

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 22χρονη εργαζόμενη φοιτήτρια, την οποία ο 52χρονος «εργοδότης» της κρατούσε όμηρο, όπως αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μετά από έφοδο της αστυνομίας, σε διαμέρισμα στην Δάφνη Αττικής.

Η κοπέλα βρέθηκε δεμένη σε δωμάτιο, κατά τρόπο που παρέπεμπε σε σκηνικό από ταινία τρόμου και διαστροφής, όπου κρατείτο από τον δράστη τουλάχιστον για ένα 24ωρο.

Η νεαρή φοιτήτρια, η οποία είναι από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, για να μπορέσει να βγάλει ένα χαρτζιλίκι είχε ανταποκριθεί σε αγγελία του 52χρονου, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι έχει πολύ χαμηλή όραση, ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες μέρες της εβδομάδας και η νεαρή έχοντας ανταποκριθεί θετικά στην εύρεση εργασίας, είχε καθαρίσει αρκετές φορές το διαμέρισμά του αλλά δεν είχε πληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη είχε μεταβεί στο ημιυπόγειο διαμέρισμα των 30 τ.μ. του 52χρονου έτσι ώστε να του ζητήσει να την πληρώσει για τις υπηρεσίες που είχε προσφέρει πριν από δύο ημέρες. Οι γονείς της οι οποίοι την αναζητούσαν στο τηλέφωνο και δεν την εύρισκαν, ανησύχησαν και μετέβησαν στην Αθήνα, όπου κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνιση. Οι αστυνομικοί του τμήματος κινητοποιήθηκαν αμέσως και μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 52χρονου.

Εκείνος όπως φαίνεται προέβη στην νάρκωση της και στη συνέχεια στο βιασμό της ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται να χρησιμοποίησε ερωτικά βοηθήματα κατά την διάρκεια της αποτρόπαιας πράξης της του.

Αξιωματικός που πήγε στο σημείο, άκουσε πνιχτές φωνές αγωνίας, καθώς η κοπέλα ήταν φιμωμένη με πλαστική ταινία και μαζί με συναδέλφους τους έσπασαν την πόρτα και την βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα στην καρέκλα. Στο δωμάτιο ήταν τοποθετημένες και κάμερες οι οποίες κατέγραφαν τα μαρτύρια της φοιτήτριας, ενώ ο δράστης είχε τοποθετήσει κάμερα και στο κεφάλι του προκειμένου να πραγματοποιεί καταγραφή των όσων συνέβαιναν.

Ο 52χρονος, που αρνήθηκε ότι γνώριζε την κοπέλα, σημειώνοντας μάλιστα πως τον είχε επισκεφθεί και στη συνέχεια είχε αναχωρήσει, συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια, όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν ενέχεται σε άλλες παρόμοιες πράξεις και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στη συνέχεια, από την άλλη, υποστήριξε ότι όλα πραγματοποιήθηκαν με τη συγκατάθεση της νεαρής φοιτήτριας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από το σπίτι του μένει ο πατέρας του, ενώ εκείνος έμενε μόνος έχοντας παρέα ένα μικρό σκυλί.

Τέλος, Η 22χρονη κοπέλα, η οποία, εκτός των άλλων, έχει υποστεί ισχυρό σοκ, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με κακώσεις έχοντας υποστεί χτυπήματα ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων κατά την μεταφορά της από το σπίτι του 52χρονου προς το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε κληθεί προκειμένου να την παραλάβει, φώναζε πως πονούσε πολύ και ιδιαιτέρως στην περιοχή των ποδιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φοιτήτρια όμηρος δάφνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ