Πρόσκληση Σταθάκη για επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας - iefimerida.gr

Πρόσκληση Σταθάκη για επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσκληση για επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας απηύθυνε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης μιλώντας στο επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας - Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Ο κ. Σταθάκης αναφέρθηκε συγκεκριμένα στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας, των υποδομών φυσικού αερίου και της έρευνας - εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων ενώ τόνισε ακόμη ότι η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης επιτρέπει στην Ελλάδα να γυρίσει σελίδα.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η επικύρωση της συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων συμπίπτει χρονικά με το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, τη χρονική στιγμή που γυρίζουμε σελίδα στην ελληνική οικονομία. Τώρα που η ελληνική οικονομία χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και αξιοπιστία, είναι η κατάλληλη στιγμή για την ανάπτυξη επενδύσεων και συνεργασιών στον ενεργειακό τομέα».

Στο πλαίσιο του επιχειρηματικού φόρουμ, ο Υπουργός, υπέγραψε Μνημόνιο Κατανόησης, στον τομέα της ενέργειας, με τον Υφυπουργό Ενέργειας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Ματάρ Χαμέντ Αλ Νεγιαντί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταθάκης ενέργεια ΗΑΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ