Στο λιμάνι του Πειραιά γερμανική φρεγάτα -Ποιος ο λόγος της επίσκεψης [βίντεο] - iefimerida.gr

Στο λιμάνι του Πειραιά γερμανική φρεγάτα -Ποιος ο λόγος της επίσκεψης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο λιμάνι του Πειραιά, στη μεγάλη δεξαμενή Βασιλειάδη κατέπλευσε το πρωί της Πέμπτης η γερμανική φρεγάτα FGS Brandenburg.

Ο λόγος της επίσκεψης είναι η επισκευή της καθώς τηΝ Δευτέρα του Πάσχα κατά την έξοδό της από το λιμάνι του Πειραιά είχε ατύχημα με αποτέλεσμα να προκληθεί πρόβλημα στη φρεγάτα.

Ειδικότερα, το πολεμικό πλοίο που αποτελεί την ναυαρχίδα της δύναμης SNGM2 , είχε αναχωρήσει από το λιμάνι και μετά απο 2 ώρες αγκυροβόλησε ανοιχτά του Αλίμου οπου έμεινε για 2 ημέρες, έπειτα από ατύχημα που συνέβη.

Στη συνέχεια ρυμουλκούμενο σκάφος οδήγησε το πλοίο στο ναύσταθμο της Σαλαμίνας όπου βρισκόταν μέχρι σήμερα.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη φρεγάτα έχει μήκος 138,85 μέτρα και πλατος 16,7. Κατασκευάστηκε το 1992 στα γερμανικά ναυπηγεία Blohm & Voss . Είναι στην ίδια κατηγορία με τις φρεγάτες Schleswig-Holstein,Bayern και Mecklenburg-Vorpommern.

Τέλος, το πλήρωμα της αποτελείται από 219 άτομα εκ των οποίων οι 26 είναι αξιωματικοί ενώ η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να επιτύχει είναι οι 29 κόμβοι.

Πηγή Βίντεο: Pireas Piraeus

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φρεγάτα Πειραιάς πολεμικό πλοίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ