ΗΠΑ: Ο γαμπρός του Τραμπ έχει επιχειρηματικές σχέσεις με τον Σόρος και την Goldman Sachs - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Ο γαμπρός του Τραμπ έχει επιχειρηματικές σχέσεις με τον Σόρος και την Goldman Sachs

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ έχει επιχειρηματικούς δεσμούς με την Goldman Sachs και τους δισεκατομμυριούχους μεγαλοεπενδυτές Τζορτζ Σόρος και Πίτερ Τιλ, τις οποίες, ωστόσο, δεν δήλωσε ως όφειλε πριν αναλάβει καθήκοντα συμβούλου του προέδρου των ΗΠΑ, όπως δεν δήλωσε κι ότι χρωστά συνολικά ένα δισ δολάρια σε δάνεια.

Ο Κούσνερ ίδρυσε και είναι συνιδιοκτήτης της Cadre, μιας κτηματομεσιτικής τεχνολογικής startup, στην οποία έχουν μετοχές ο Σόρος, ο Τιλ κι ο όμιλος Goldman Sachs. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στεγάζονται σε κτίριο στο Μανχάταν ιδιοκτησίας της εταιρείας της οικογένειας Κούσνερ.

ΗΠΑ: Ο γαμπρός του Τραμπ έχει επιχειρηματικές σχέσεις με τον Σόρος και την Goldman Sachs  | iefimerida.gr 0

Το μερίδιο στην Cadre είναι ένα απ’ τα πολλά επιχειρηματικά συμφέροντα που δεν δήλωσε ο Κούσνερ, όπως και τις σχέσεις του με πάνω από 20 μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως η Bank of America, ο όμιλος Blackstone, η Citigroup, η UBS, η Deutsche Bank και η RBS, απ’ τα οποία έχουν πάρει δάνεια ύψους τουλάχιστον ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων εταιρείες μερικής ιδιοκτησίας του.

Η έρευνα της αμερικανικής εφημερίδας απέδειξε ότι ο Κούσνερ έχει εγγυηθεί προσωπικά για χρέος άνω των 300 εκ δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ