Survivor: Ο κόσμος έδιωξε τον Ορέστη Τσανγκ -Το απίστευτο... πισώπλατο βλέμμα του «μισθοφόρου» [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Ο κόσμος έδιωξε τον Ορέστη Τσανγκ -Το απίστευτο... πισώπλατο βλέμμα του «μισθοφόρου» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός Survivor είναι πλέον ο Ορέστης Τσανγκ, ο οποίος συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε από την ομάδα των Μαχητών, δίνοντας έτσι μία ανάσα ανακούφισης στην Ελισάβετ και τον Γιάννη Σπαλιάρα, οι οποίοι ήταν προτεινόμενοι μαζί του.

Το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία περιελάμβανε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο μάχης, στον οποίο τελικά επικράτησαν οι Μαχητές, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο επέστρεψαν στις νίκες και έκαναν το 3-3 μετά την ένωση.

Ωστόσο και πριν το αγώνισμα είχε αρχίσει να αχνοφαίνεται μια δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο των Μαχητών κατά του Κώστα Αναγνωστόπουλου, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στους Διάσημους.

Πριν το αγώνισμα, επίσης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει και την «μπηχτή» του προς την Ελισάβετ, για το γεγονός πως οι Μαχητές τον είχαν διώξει στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Οταν οι δύο ομάδες πήγαν στο συμβούλιο του νησιού, οι ερωτήσεις του Σάκη Τανιμανίδη οδήγησαν την κουβέντα σε μια έκρηξη, με τον Ορέστη Τσανγκ να κατηγορεί τον Γιώργο Χρανιώτη για συμπάθεια προς τον «μισθοφόρο».

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, το οποίο ξεκινά στο 2:35:

Ασχολίαστη δεν έμεινε η αντίδραση του «μισθοφόρου», ο οποίος έκλεισε το μάτι στους Διάσημους και έκανε ένα στραβό χαμόγελο, ενώ ο Ορέστης Τσανγκ μιλούσε.

Survivor: Ο κόσμος έδιωξε τον Ορέστη Τσανγκ -Το απίστευτο... πισώπλατο βλέμμα του «μισθοφόρου» [βίντεο] | iefimerida.gr 0


Το επίμαχο στιγμιότυπο, όπου ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κλείνει το μάτι στους Διάσημους

Ο Τσανγκ, μάλιστα, βρέθηκε προ εκπλήξεως με το αποτέλεσμα, καθώς δεν περίμενε να ακούσει το δικό του όνομα, ενώ ανέφερε πως μέσα από αυτή την ομάδα έχει αποκτήσει πολλούς καλούς φίλους.

«Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω αυτό το όμορφο ταξίδι σε αυτό το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς για μένα τελειώνει εδώ. Εύχομαι στην ομάδα να είναι δυνατή, έχω πάρει πολλά πράγματα μέσα από την ομάδα των Μαχητών και θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι σε αυτή την ομάδα γιατί έχω αποκτήσει και πολύ καλούς φίλους», είπε, μεταξύ άλλων, ο Ορέστης Τσανγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ορέστης Τσανγκ Survivor αποχώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ