Αγριες συγκρούσεις στη Βενεζουέλα -Δακρυγόνα, πέτρες και μολότοφ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αγριες συγκρούσεις στη Βενεζουέλα -Δακρυγόνα, πέτρες και μολότοφ [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους δρόμους βρέθηκαν για ακόμη μία ημέρα οι πολίτες της Βενεζουέλας για να διαμαρτυρηθούν κατά του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο και των σχεδίων του για νέο Σύνταγμα, με τους διαδηλωτές να συγκρούονται με τις αρχές.

Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου της χώρας έκαναν χρήση δακρυγόνων εναντίον των διαδηλωτών που είχαν κατακλύσει κατά χιλιάδες τους δρόμους του Καράκας.

Η αστυνομία και η εθνοφρουρά, με τη στήριξη τεθωρακισμένων των μονάδων αντιμετώπισης ταραχών, εμπόδισαν τους διαδηλωτές να διασχίσουν έναν αυτοκινητόδρομο στο ανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας, εκτοξεύοντας δακρυγόνα και κάνοντας χρήση αντλιών νερού υπό πίεση την ώρα που ομάδες νεαρών πέταγαν εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας πέτρες και βόμβες μολότοφ, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

De nuevo hoy brutal la represión contra la oposición en Caracas. pic.twitter.com/ZkOBu1pk6S

Caracas Resiste Brutal represión!!!! pic.twitter.com/QAImXWYzbh

GNB afectados por gas lacrimógeno que lanzan a los manifeatantes en #Caracas Fotos: @chrisjgv pic.twitter.com/gbufAPzQFw

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Πηγή βίντεο: RT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ