Το σχόλιο του Μπακογιάννη για τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα [εικόνα] - iefimerida.gr

Το σχόλιο του Μπακογιάννη για τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους δεκατρείς Περιφερειάρχες της χώρας έκανε δεκτούς το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός είχε την δυνατότητα να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις για θέματα που απασχολούν την περιφερειακή διοίκηση αλλά και τα προβλήματα που απασχολούν επιμέρους τις περιοχές.

«Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη μέρα», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους Περιφερειάρχες.

Το σχόλιο του Μπακογιάννη για τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Αργότερα, μετά το πέρας της συνάντησης, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, θέλησε να στείλε ένα μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας αινιγματικά πως καλό θα ήταν «να περάσουμε από τις συσκέψεις στην πράξη...».

Ολόκληρη η ανάρτηση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας:

«Χαίρομαι που, έστω και τώρα, κληθήκαμε να συζητήσουμε με τον Πρωθυπουργό. Επειδή λέξεις όπως η ανάπτυξη ή η παραγωγική ανασυγκρότηση έχουν κακοποιηθεί στην Ελλάδα, καιρός είναι να επιμείνουμε στην ουσία. Εμείς δεν κάνουμε υψηλή πολιτική. Λύνουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη. Καλό θα είναι, οι κυβερνήσεις να μάθουν να μιλούν με την τοπική αυτοδιοίκηση και να τη βοηθούν. Μόνο έτσι επιτυγχάνεται πρόοδος πέρα και πάνω από κόμματα. Αρκεί να περάσουμε από τις συσκέψεις στην πράξη...», σημείωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ