Μετέφεραν τραυματισμένη γυναίκα σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου - iefimerida.gr

Μετέφεραν τραυματισμένη γυναίκα σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου

Μετέφεραν τραυματισμένη γυναίκα σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις πέντε λεπτά απείχε το νοσοκομείο της Σητείας. Κι όμως το ασθενοφόρο δεν έφτασε ποτέ με αποτέλεσμα να μεταφέρουν την τραυματισμένη γυναίκα στην καρότσα ενός αγροτικού αυτοκινήτου. Το τροχαίο ατύχημα έγινε στη 13.15 μετά το μεσημέρι όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε ηλικιωμένη γυναίκα στο κέντρο της πόλης της Σητείας.

Η τροχαία Σητείας και το ΕΚΑΒ, ειδοποιήθηκαν αμέσως απο αυτόπτες μάρτυρες όμως αν και οι πρώτοι έσπευσαν στο σημείο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν ήρθε ποτέ.

Η καθυστέρηση του ασθενοφόρου ανάγκασε τους παρευρισκόμενους και μάρτυρες του συμβάν να τοποθετήσουν την τραυματία σε καρότσα διερχόμενου αγροτικού αυτοκινήτου και να την μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Σητείας!

Σύμφωνα με πληροφορίες η τραυματισμένη γυναίκα δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση όμως οι διαμαρτυρίες των πολιτών για την απουσία του ασθενοφόρου ήταν έντονες.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αναδεικνύει για ακόμη μια φορά τις σοβαρές ελλείψεις των οργανισμών Υγείας στην περιφέρεια σε εξοπλισμό και προσωπικό.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ