Και άλλο αίμα στην άσφαλτο, δύο νεκροί στην Ηλεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Και άλλο αίμα στην άσφαλτο, δύο νεκροί στην Ηλεία [εικόνες]

Ηλειά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η βόλτα δύο αδελφικών φίλων στην Ηλεία όταν καθώς οδηγούσαν με κατεύθυνση προς την Αμαλιάδα, έχασαν τον έλεγχο του οχήματός τους περνώντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μετωπικά με άλλο όχημα.

Το δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 10.00 το πρωί, στην επαρχιακή οδό Πατρών – Πύργου στο τμήμα ανάμεσα στο Κουρτέσι και στην περιοχή Βάρδα. Σύμφωνα με το ilialive.gr, κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες μετά από απότομο φρενάρισμα αρκετών μέτρων το αυτοκίνητο που επέβαιναν μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Από τη σφοδρή σύγκρουση που ακολούθησε, σκοτώθηκαν ακαριαία οι δύο Βούλγαροι, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη στο κέντρο υγείας Βάρδας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν 31 ετών και ο συνεπιβάτης του 23 ετών.

Το δυστύχημα συνέβη γιατί ένα από τα μπροστινά λάστιχα του μπλε Fiat Tipo που επέβαιναν, ήταν φθαρμένο με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος και παρά την αγωνιώδη προσπάθεια που έκανε ο οδηγός να κρατήσει το αυτοκίνητο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συκγρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο Volvo, της γυναίκας.

Και άλλο αίμα στην άσφαλτο, δύο νεκροί στην Ηλεία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Και άλλο αίμα στην άσφαλτο, δύο νεκροί στην Ηλεία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ