Αγωνία για την εξαφάνιση 38χρονου αστυνομικού -Εκδόθηκε Silver Alert [εικόνα] - iefimerida.gr

Αγωνία για την εξαφάνιση 38χρονου αστυνομικού -Εκδόθηκε Silver Alert [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κόκκινο» χτυπά η αγωνία στην ΕΛ.ΑΣ. για την τύχη 38χρονου αστυνομικού που εξαφανίστηκε στην περιοχή της Καισαριανής.

Εγινε ανακοίνωση Silver Alert και δόθηκε η φωτογραφία του στη δημοσιότητα, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί.

«Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου από την περιοχή της Καισαριανής Αττικής. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065. Ο συναγερμός ενεργοποιείται κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ».

Αγωνία για την εξαφάνιση 38χρονου αστυνομικού -Εκδόθηκε Silver Alert [εικόνα] | iefimerida.gr 0


Τα ίχνη του 38χρονου Κρητικού χάθηκαν το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου.

Σύμφωνα με τo anikolouli.gr, το τελευταίο άτομο που τον είδε είναι ο αδελφός του, που τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του στην Καισαριανή όπου έμενε μόνος του.

Την επόμενη μέρα, έπρεπε να παρουσιαστεί στη νέα του υπηρεσία, στην Άμεση Δράση, αλλά δεν εμφανίστηκε. Οι φίλοι του ανησύχησαν και σήμανε συναγερμός. Στο σπίτι του βρέθηκαν το κινητό του, τα κλειδιά του, ταυτότητα και πορτοφόλι. Η εξώπορτα, ενώ συνήθιζε να την κλειδώνει, βρέθηκε κλειστή αλλά ξεκλείδωτη.

Η αδελφή του Κατερίνα Δημοτάκη βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ» και απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του να επικοινωνήσει με την εκπομπή ή με τις Αρχές.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες με ελικόπτερο, ομάδες της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά στην περιοχή του Υμηττού, όπου συνήθιζε να αθλείται, δεν είχαν αποτέλεσμα. Παράλληλα εξετάστηκε και το υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών που οικειοθελώς έδωσαν οι ιδιοκτήτες, αλλά δεν έδειξαν κάτι. Ο αγνοούμενος υπηρετούσε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην ΥΜΕΤ (Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομικός Silver Alert εξαφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ