H JP Morgan θα μεταφέρει εκατοντάδες υπαλλήλους από το Λονδίνο λόγω Brexit - iefimerida.gr

H JP Morgan θα μεταφέρει εκατοντάδες υπαλλήλους από το Λονδίνο λόγω Brexit

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η JPMorgan Chase σχεδιάζει να μεταφέρει εκατοντάδες υπαλλήλους της από το Λονδίνο στα γραφεία της στο Δουβλίνο, τη Φρανκφούρτη και το Λουξεμβούργο μετά το Brexit, δήλωσε ο επικεφαλής επενδυτικής τραπεζικής της εταιρείας.

Ο Ντάνιελ Πίντο σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg δήλωσε σχετικά: «Θα χρησιμοποιήσουμε τις τρεις τράπεζες που έχουμε ήδη στην Ευρώπη ως βάσεις για τις δραστηριότητές μας» και πρόσθεσε «θα πρέπει να μεταφέρουμε εκατοντάδες ανθρώπους άμεσα για να είναι έτοιμοι για την πρώτη ημέρα, όταν οι διαπραγματεύσεις τελειώσουν, και τότε θα κοιτάξουμε τα μακροπρόθεσμα νούμερα».

«Πρέπει να σχεδιάσουμε ένα σενάριο όπου δεν υπάρχει συμφωνία διαβατηρίου (passporting) μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ και πρέπει να μετακινήσουμε ένα σημαντικό μέρος των δραστηριοτήτων μας για να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους Ευρωπαίους πελάτες μας», δήλωσε ο Πίντο. «Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι είδους συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε από και πέρα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ JP Morgan Brexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ